Essie – To buy or not to buy

For første gang i 3 uger har jeg min laptop fremme… Det er jo næsten helt mærkeligt at se på internettet fra noget andet end en iphone 😛 Nå men så kan i jo passende få et hurtigt indlæg 🙂 Denne her smukke lavendelfarvede lak er fra Essies forårs kollektion Navigate Her, som er fra i år og den burde derfor stadig være relativ let at få fat i. Den har det smukkeste blå/grønne shimmer i som i kan se på billedet til højre.. Det er relativt svært at fange på billedet, men har prøvet så godt jeg kunne her. Den skal dog lige have to-tre gode lag for at dække bedst, den dækker ikke særlig godt ved et enkelt tyndt lag. Hvad synes i om farven? Den går vel også helt fint til den danske “sommer”, selvom det er en forårsfarve?

7 comments

  1. Lidt sjovt at du skriver om den, for det er den der bor på mine negle i øjeblikket… Til at starte med var jeg ekstremt skuffet over den fordi den netop ikke dækker særlig godt, men efter at have arbejdet med den nogle gange er jeg virkelig begyndt at elske den! Den skal dog have 3 lag før jeg syns den er pæn så der skal tålmodighed til for at lægge den for mit vedkommende 😀 Men alt i alt, en perfekt sommer farve (til når sommeren engang kommer) 😉

    1. Ja den er jo desværre ikke rigtig kommet retur endnu, sommeren altså. Ikke at jeg klager overhovedet 😛 Jeg har haft den på et par gange efter jeg lavede det her indlæg og er super vild med den 😀

  2. Jeg har den har den glad for den:) den som har været min yngling denne sommer fra Essie er klart Tour de finance. Først tænker man Wow den er godt nok pink men den er SÅ fed på, både på hænder og tæer. Må nok indrømme at jeg er til de mørkere lakker på tæerne( fordi jeg har vildt blege fødder og cocktailspølser ;))

    1. Den er jo også super flot 😀 Jeg har også bare smidt Chanels June på tæerne, den er sådan lidt mere dæmpet ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.