Sally Hansen Salon Effects – Zip It

Jeg fik for et par dage siden tilsendt de to nye mønstre fra Sally Hansen Nail effects, som jeg tidligere har skrevet om her. Onsdag fik jeg så prøvet Zip It af og her er resultatet så efter en 5-10 minutters påføring, det er nemlig ret let at tage de her på! 🙂

Da jeg lige fik dem ud af pakken tænkte jeg, at man da skal have pænt lange negle for at få begge motiver med på neglen, men så kom jeg frem til at man nok selv skal vælge hvilket motiv man ville have, da man selv kan vælge hvilken vej at man vender dem, så de passer til ens negl. Mine negle er så åbenbart ekstra mærkelige, da tommelfingeren slet ikke passede med nogen af dem der fulgte med og derfor har et stort gap ud til kanten. Men ellers synes jeg at det er en rigtig god ide at gøre det sådan, da der så er en større chance for at det passer til alle menneskers negleform. Dog er der så et større minus ved det, resultatet bliver nemlig på dem hvor at man har valgt den ende som sidder fast i den tap man skal rive af, at der kommer små hakker i den ende ned mod neglebåndet og det synes jeg altså ikke er så pænt. Det er ikke noget man ser så tydeligt igen lige når man har taget det på, men her 2 dage efter kan det godt ses. Nok mest af mig selv, andre ville næppe lægge mærke til det som jeg gør. Har taget et billede fra i dag så i kan se hvordan det ser ud. Der vil i nok også se at tipperne er slidt en del allerede, mit gæt er fordi jeg vasker hænder konstant… Baby og bakterier er jo ikke en god kombination 😉

Men udover det så synes jeg bare det er et super fedt alternativ til neglelakken, det er nemt at tage det på og holdbarheden er jo også nogenlunde. Jeg er i hvert fald glad for at kunne bruge det her fremfor neglelak, når jeg ikke har lyst til at udsætte babyen for de skønne neglelak dufte 😛 Alt i alt en positiv oplevelse, også i denne omgang, hvor eneste minus er de hakker der 🙂 De kan i øvrigt købes i Matas, til en vejl. pris på 89.95 kr. dog kun i en begrænset periode.

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.