GOSH – Early Green

Vi fortsætter late night amme bloggingen! 😀

Så i dag(nat) har jeg en Gosh lak mere til jer 🙂 En fin lys græsgrøn farve. Den minder mig lidt om de der helt grønne æbler, kender ik lige navnet på den sort, da jeg er mere til Golden Delicious, men i ved nok hvilke jeg mener jo 😛 Den dækker pænt ved to lag, men jeg foretrækker nu tre. Tror i øvrigt også den her ville være god med en konad stamp ovenpå i sølv.. Det må jeg lige prøve næste gang jeg har den på 🙂 Er det en farve i kunne finde på at tage på her til sommer, eller hva vi nu skal kalde den her årstid efterhånden?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

14 comments

  1. Orv, det er en flot farve! Den kunne jeg helt sikkert godt tænke mig at bruge her til sommer. Jeg tror du har ret i, at hvis man lige twister den med sølv stamping, så ville det gøre manien endnu lækker.

    1. Eller måske bruge den på en sølv med den her grønne som selve stampet, det tror jeg også ville være flot 🙂

  2. Wow, en flot farve! Den er perfekt til sommer (hvis den altså gider at komme), og ville være helt perfekt til mine tæer, hvis ellers mine fødder kunne få lidt farve 🙂

    Og tror i øvrigt, det er Granny Smith-æbler, du tænker på 🙂

  3. Sikken en flot farve! Hvor køber du dine Gosh neglelakker? Jeg samler nemlig på neglelakker fra Gosh, og har efterhånden alle de farver, de forhandler i Matas og Føtex. Jeg savner at kunne købe de flotte, nye farver. Hvor kan jeg finde dem? 🙂

    1. Lige den her har jeg fået tilsendt så mit bedste bud er Matas eller Føtex, det er også der jeg normalt køber dem når det er 🙂 Så de burde være til at finde et af de steder, det kan være de ikke har fået dem hjem eller de er udsolgt? Måske du kan spørge i din matas om de kan bestille den hjem til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.