Oh My GOSH – Peachy Rose

Vi fortsætter med lidt late night amme blogging 😛

Denne her er jo en klar sommer farve, dejlig fersken farvet som går til det lyse tøj og lækre brune hud… Til dem der er så heldige at få det 😛 den dækker egentlig ok ved et lag men jeg vil nu foretrække to, da den godt kan være lidt streaky at lægge pænt ved et lag. Har i en yndlings sommer farve som i vender tilbage til hver sommer? 🙂

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

2 comments

  1. Jeg ville ønske, jeg kunne bære de orange farver, men eftersom jeg er en af dem, der per definition ikke bliver brun, så holder jeg mig til en del til… well, de fleste andre nuancer faktisk!

  2. Den er møghamrende lækker den farve :-p

    Og hvor er du heldig, at have din blog du kan opdatere om natten!! Damn hvor det kedeligt tv der bliver sendt mellem 2 og 5 om natten!! MEN man finder hurtigt et par serier man kan følge med i. Jeg fulgte med i den der kendte soapserie, kan ikke engang huske hvad den hedder nu, tror den kørte på tv3 om natten – tilbage i 2007 :-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.