Oh My GOSH – Apple Green

Nu vi er i gang med at blogge, og med vi mener jeg selvfølgelig mig selv og den lille mand som er lige foran mig, han er efterhånden blevet en trofast sidekick når jeg sidder her om natten… Kan man vist ikke komme udenom når det er hans skyld jeg sidder her 😛 anyways så tænkte jeg at det var på tide med et nyt indlæg med en lak… Det er jo ligesom defor vi er her 😉

Hvis nogen husker den anden grønne lak jeg viste, så ville jeg nok sige at navnet på den her passer bedre til den anden. Den mindede mig jo om lige præcis æbler, hvor den her nok mere får mig til at tænke på græs eller en hæk.. Tvivler dog på at Liguster ville være et godt navn til en lak 😛 Den dækker bedst ved tredje lag, dog får den en let jelly-finnish ved de to lag, når man lige kan fornemme neglen igennem. Hvad ville i foretrække med den? Let jelly eller fuld dækning?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

2 comments

    1. Ja det gør jeg helt bestemt også, men nogen ser bare så fine ud når de har den der jelly konsistens 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.