GOSH – Miss Sweety

Another day, another GOSH.. Eller noget 😀 Jeg synes altså navnet på den her er lidt vildledende. Hvis jeg hører ordet “sweet” så tænker jeg enten lyserød eller vingummifarver.. Langt fra nude eller hudfarvet som man må sige den her er! Eller er det kun mig? Nå men man skal jo ikke dømme en lak på dens navn, så må jo hellere skrive hvad jeg synes om den 😉

Den dækker egentlig okay ved det første lag, men da den er en creme lak vil jeg nok foretrække den som vist på ringfinger hvor der er tre lag, måske endda lillefingeren med de fire. Men en meget fin neutral lak i hvert fald, som er god hvis man nu ikke vil springe ud i de vilde farver 🙂 hvad synes i?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

7 comments

  1. Jeg synes nude lak er lidt kedelig men denne er faktisk helt ok 🙂 Helt klart en jeg ville overveje hvis jeg skulle have fat i en nude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.