Oh My GOSH – Bright Yellow

I dagens anledning, i ved den danske sommer, så synes jeg der skulle lidt solskin på bloggen.. Især når det nu står ned i lårtykke stråler! Jeg ved godt at cirka alle andre i Danmark er ret så utilfredse med vejret, men jeg synes det er helt fint. Jeg tilbringer jo største delen af min tid indendørs med at give babyen mad, så de der hede dage har jeg slet ik været fan af. Så selvom det er skidt vejr er vi ganske glade herhjemme 😉

Farven har lidt shimmer/metallic over sig og den skal have et par lag for at dække. Der kan ses lidt streger fra penslen i lakken, men der skal man ret tæt på, så det er ikke noget nævneværdigt slemt. Er en farve som denne en i ville tage på for at få lidt af sommerhumøret tilbage?

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

3 comments

  1. Jeg synes, at det er en fin gul; selvom jeg ikke er til gul neglelak. Jeg modstod Chanels Mimosa af samme grund, da jeg ikke synes, at den klædte mig.
    På billeder er der jo mange farver, der ser fantastisk skønne ud.

    Jeg har netop surfet rundt og glædet mig over de kommende farver fra OPI; på magisk vis sker der desværre altid det, at jo mere jeg kigger på de meget forskellige farver, jo bedre kan jeg lige pludselig lide dem alle!
    🙂

    1. Ja jeg ved præcis hvad du mener, Mimosa den måtte jeg dog eje, bare fordi den havde det pæne skær i den 😛 Ah jeg er så ret kræsen med farverne, så det er ik tit at det sker.. medmindre det er neon eller holo kollektioner 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.