Sally Hansen nyheder

Så er der lidt nye lakke fra Sally Hansen på vej. Øverste billede er med lakke fra serien Diamond Strength. Det er neglelak med platin og ægte microdiamanter, som giver smuk glans og ekstra styrke. De beskytter mod spaltning, revner og knækkede negle i op til 10 dage. Det nederste billede er lakke i Gem Crush serien, som er en innovativ heldækkende glimmerneglelak, som får neglene til at ligne smykker. Synes måske der er lidt galakse over nogen af dem?. Er der nogen der lokker jer? Tror helt bestemt jeg skal have prøvet dem fra Gem Crush Serien, også selvom jeg ikke er meget for glimmer, så må jeg sige de her ser spændende ud for en gangs skyld 😛 Nogen af jer der har prøvet nogen fra de forskellige serier allerede og kan forventnings afstemme lidt? 😀

 

Alle disse fås fra midten af August og året ud hos bla. Matas. Lakkene koster 79,95 kr. pr. stk. og nærmeste forhandler oplyses på nr. 48 16 55 55 eller matas.dk.

6 comments

  1. Jeg kunne helt sikkert godt falde for den guldfarvede Diamond Strength – især fordi den lover holdbarhed og hjælp til “syge” negle 😉

    1. Ja jeg ville også gerne vide lidt mere om det, har ikke selv prøvet nogen i den serie nemlig 🙂

  2. Jeg har prøvet begge serier 🙂
    Jeg synes, Diamond Strength er nogle rigtigt gode og holbare lakker. Og flotte.
    Men Gem Crush er helt klart flottere – der er totalt bling over dem. Til gengæld chipper de rigtigt hurtigt, i hvert fald på mig. Jeg har prøvet to forskellige, som begge chippede på mindre end et halv døgn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.