e.l.f. – Fair Pink

Da jeg så den her synes jeg det var lidt mærkeligt den hed noget med pink. Men når jeg så fik den på neglene kan jeg egentlig godt se den er lidt pink i det, fremfor nude, som var det jeg umiddelbart ville mene den var mere henad. Den er i hvert fald mægtig pæn og endnu en som man snildt kan bære hvis man leder efter en neutral farve 🙂

Den dækker pænest ved de tre lag og den var faktisk lidt vanskelig at lægge pænt ved et og to lag. Men tror nu mere det var pga. vejret var lummert, og så har jeg i hvert fald den oplevelse at lakken kan blive besværlig at få pæn jævn. Er det også noget i har været ude for på de par sommer dage vi har haft? Og hvad synes i iøvrigt om farven? 🙂

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

7 comments

  1. Argh, sommervarmen kan virkelig smadre en ordentlig pålægning. Er ikke selv til de helt lyse farver, jeg har kun ganske få af dem, så jeg er ikke fan af den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.