Oh My GOSH – Orange Splash

Så er vi søreme nået til den sidste af GOSH lakkerne i den her omgang. Det tog jo kun et par måneder… Men jeg er vel lovligt undskyldt? 😛

Farven her er altså lidt mere orange IRL end her på billedet. Jeg gætter på mit kamera ikke har det så nemt ved at fange farven. Den dækker rigtig fint ved et enkelt lag, så de negle med de andre lag er kun for syns skyld 🙂 Synes måske farven passer bedst til efterår eller måske endda vinter? Hvad siger i? Hvilken sæson ville i bruge denne mest? Tror i øvrigt den ville være fin som base til et konad motiv, måske hvidt dyreprint? 🙂

Produktet er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.