GOSH Holographic vs. GOSH Holographic Hero

De fleste er vidst klar over at GOSH vil re-lancere den gamle Holographic, dog med nyt navn, nemlig Holographic Hero. Siden lakken kom i handlen, er der en del bloggere som har sammenlignet den gamle med den nye og er kommet frem til at den ikke var den samme. Nu har jeg selv fået fingrene i den og sammenlignet lidt og i kan selv se og dømme hvad i synes. Personligt så synes jeg den nye er mere holografisk end den gamle. Jeg spurgte også til lige præcis det da jeg var til eventet hos GOSH igår og de sagde de også var blevet gjort opmærksom på det via de bloggere der havde sammenlignet. Svaret var at det var samme formular de brugte så de burde være ens. Jeg tror grunden til at de ikke virker ens er, fordi de flasker med den gamle Holographic, netop er blevet gamle og derfor vil formularen ikke være den samme når de kommer på, hvilket også giver rigtig god mening for mig når jeg ser på billederne her. Formularen i den nye er mere nem at lægge på, lidt tyndere og virker som om den dækker bedre ifht. den gamle. Udover det så er det jo mere eller mindre umuligt at ramme så begge negle får lige meget lys, i hvert fald i solskin, så det kan sammenlignes 100%. Min dom er i hvert fald at alt efter hvordan lyset nu rammer, så kan den ene se mere holografisk ud en den anden. Det eneste forskellige ved dem er at den nye bestemt har en bedre dække evne end den gamle. Jeg skal nok lave et indlæg kun med den nye når jeg får tid, så i kan se den som jeg plejer at vise neglelakker frem. Hvad synes i ud fra billederne og er det en i skal ud og have fingrene i? Den rammer i øvrigt butikkerne i næste uge og vil være en del af det faste sortiment, den er blot limited med mærket på hætten, så i behøver ikke være bekymret for om i kan få fat i den 🙂

Venstre negl har den nye på og højre den gamle // Left is the new and right is the old version.

So I had time to compare the old and the new Holographic and my verdict has to be that depending on the light, one will seem more holographic than the other. But I would have to say that the new one seems more holographic than the old one. I was lucky enough to attend an event hosted by GOSH and I asked to the recent comparisons done by some bloggers of the old and the new Holographic which have shown that they are different and the answer was that the formula is the same, so they shouldn’t be different. I would agree on this, however the new one is thinner and easier to apply and have better coverage. What do you think when you see the pictures and are you getting this? The bottle will say speciel edition but it will be a part of their normal range, so no worries if you cant find it to begin with 🙂 In Denmark the polish will be in the stores from next week. 

17 comments

 1. Jeg ved jo hvor svært det er at fange det rigtige udseende på et fotografi, så jeg synes der er umuligt at afgøre om den nye gosh holo er go eller no-go 🙂 Jeg har aldrig haft den gamle, jeg skal helt sikkert have den nye. Så for mig vil den sikkert være fin nok 🙂

 2. Altså jeg har jo den gamle, og den holder godt nok elendigt, faktisk så meget jeg klagede over den og fik en kompensation, så medmindre den nye holder bedre, så er det vist ikke noget jeg kaster mig ud i.

  1. Må lige vende tilbage med det, jeg kan slet ik huske hvordan de var da jeg lavede indlægget 😛 Hurra for ammehjerne 😛 og godt at se du blogger igen!

 3. Hej! Hvilken basecoat bruger du til de holografiske neglelakker? De har nemlig en smule tendens til at sætte sig i pletter på neglen, der gør at det kræver flere lag for at få det dækket ordentligt.
  (jeg brugte essies all in one basecoat)

  Mvh Anita

  1. Normalt så skal man putte en aquafix basecoat under dem. men lige her har jeg ikke taget nogen på. Så du kan evt. prøve og få fat i sådan en. Et andet godt tip er at lægge tynde lag og lade dem helt gennemtører for at undgå de laver de helligdage der 🙂

   1. Tak for hjælpen. Det må jeg prøve, for jeg synes det andet kan blive lidt for besværligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.