GOSH efterårsnyheder 2012

Vi bliver lige lidt ved GOSH endnu 🙂 Her er alle deres nyheder til dette efterår.

Jeg har selv haft fornøjelsen af at prøve deres BB cream og Boombastic og Catchy Eyes mascara og alle 3 ting er super lækre produkter. Især BB creamen er lækker og det virker umiddelbart som der kommer godt med fugt også, og det sætter jeg rigtig meget pris på da jeg til hverdag bruger en ret dyr creme fra Vichy, så hvis den her kan gøre jobbet samtidig med jeg også får en god foundation så er det jo fedt! Catchy Eyes virker rimelig fedt til mine ret så korte tynde vipper, så den vil jeg da klart anbefale til andre der er i samme situation. Boombastic mascaraen fik jeg ovenpå min alm. mascara til GOSH eventet og det fik mine korte vipper til at blive lidt tykkere og længere, så den virker også rigtig godt 🙂 Smokey eyes paletten havde jeg fornøjelsen af at få lagt af Sidsel Marie Bøg, som er makeup artist for bla. GOSH, men har også været forbi masser af andre af de store kosmetik mærker og så har hun også en webshop hvor hun sælger de produkter hun selv bruger, den finder i på untoldsecretz.com 🙂 BB creamen fås i øvrigt i 5 forskellige nuancer, fra den lyseste til den mørkeste hud kan den bruges. Ja og så er der selvfølgelig lidt nye farver til neglene også. Men dem vil jeg gerne vise og skrive om for sig selv 😉 God søndag derude folkens! 😀

6 comments

  1. Jeg så BB cremen i fredags da jeg var i Matas.
    Jeg bruger lige nu Garniers BB og har både den lyse og mørke så jeg kan blande dem lidt alt efter årstiden og kuløren på min hud. Jeg synes dog den er lidt “tør” og jeg skal putte ret meget på for at kunne fordele den inden den tørrer. Hvordan er GOSH BB på det punkt?

    1. Jeg synes den er rigtig god og har brugt den et par uger nu, den tørrer ikke huden overhovedet og er nem at fordele 🙂 så den kan kun få mine varmeste anbefalinger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.