IsaDora – Metropolitan

Må hellere få skyndt mig at vise jer den sidste lak fra IsaDora inden vi pludselig når til vinter nyhederne 😛 Den er en mørk brun creme farve som er let støvet i det, den skal have to lag, overraskende nok før den dækker bedst. Den ser nok mere sort ud her end brun, men den er rent faktisk brun. Lidt mørkere end Chanels Particulière, selvom den ser meget mørkere ud på billedet. Det var så IsaDoras bud på efterårs lakke. Var der nogen som lokker? Jeg er i hvert fald blevet helt vild med den røde lak! 🙂


Produkter er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

5 comments

  1. Jeg synes også bedst om den røde, selvom jeg selv er til de mere afdæmpede farver.
    Og så til mit sædvanlige spørgsmål 🙂 Passer det? At den er ekstra long lasting og quick dry?

    1. Uha… det med tørretiden må du ik spørge om 😛 Jeg plejer jo at fjerne igen med det samme når jeg tager billederne til bloggen. Men long lasting er de. Jeg havde den røde på et godt stykke tid før den blev fjernet igen. Så det må jeg sige de er 🙂 Men som altid så brug en topcoat, det forlænger altid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.