GOSH – Berry Me

Juhuu jeg fik prøvet en lak og sikke en skøn farve (beklager endnu engang cleanup er mangelfuld/ikke-eksisterende)! Er blevet ret vild med de her vampy farver på det sidste og den her er absolut ingen undtagelse! Føler de gør neglene det mere sexede og det er nok det sidste jeg føler mig, når jeg render rundt med babygylp og morgenhår herhjemme. Så er det altså godt med noget luksus til neglene! Jeg måtte lave min pegefinger om, da jeg har fået fingrene i en RapiDry fra OPI og den kan jeg åbenbart ikke finde ud af at administrere, da jeg skulle teste om lakken var tør.. ja, så var den det sjovt nok ikke 😉 Men i første forsøg, var den rigtig godt dækkende med et enkelt lag, men på billedet er den er måske lidt for gennemsigtig øverst oppe og derfor skal den have to lag for at dække bedst. I bør i øvrigt kunne finde den her skønhed i butikkerne lige nu 🙂 Skal nok vende tilbage med lidt mere om den RapiDry når/hvis jeg engang får styr på den 😛

7 comments

    1. Jeg tror jeg har fundet ud af det efterhånden, men skal nok lave et indlæg om den når jeg har fået brugt den lidt mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.