Vind Rimmel neglelakker!

Så er det da lige tid til endnu en lille konkurrence 😀 Denne gang har jeg fået lidt Rimmel lakker til at forkæle en heldig læser med 🙂 Men jeg vil da egentlig hellere forkæle 2! Så det ene sæt der kan vindes er de første tre lakker og det andet sæt, ja de sidste tre 😛 Lyder det ik som en god ide? Har i øvrigt også selv fået en af hver af lakkerne, så jeg vil forsøge at få dem alle vist i løbet af ugen 🙂

Hvad du skal gøre for at være med:

1) Skriv en kommentar, hvor du skriver hvilket sæt du helst vil vinde, eller om du er til dem begge. Ikke mindst så vil jeg da gerne vide hvornår og hvordan din interesse for neglelak startede og hvor stort et omfang det har nået 😉

2) Like indlægget både her/facebook og på bloglovin, hvis i følger med der

Jeg finder en vinder den 1 Oktober, så der er god tid til at deltage 🙂

Hvis i ikke har kommenteret før, her på bloggen, så skal jeres kommentar godkendes før den kan ses 🙂

Produkterne er tilsendt af PR-firma eller producent til anmeldelse.

72 comments

 1. Alle farver er velkommen her 😉 Tror det var i teen alderne negellak kom på første gang , der var det især sort dengang, men det er også mange år siden ..i da er det heldigvis alle farver der kommer på

 2. Uhhh de er altså fine allesammen.
  Jeg har altid godt kunne lidt neglelak, men min er blevet større og større igennem de sidste par år. Elsker at læse negleblogs, der er fantastisk meget inspiration at hente og mange, mange lakke man kan drømme om 😀
  Min samling er kun på 50-60 stykker – endnu 😉
  /Marie

  1. lidt = lide
   men min INTERESSE er blevet større og større

   Det hjælper at huske alle ord ;p

 3. De to lilla er så fine 🙂
  Min lyst til farvede negle, startede i teenage årene. I dag går jeg stort set altid med neglelak. Siden sommerferie er min interesse for nailart vokset en hel del. Jeg har også købt et dotting tool sæt, så nu er der som regl også “tegnet” små blomster, hjerter eller Mickey Mouse på neglene 🙂 har i dag forsøgt mig med små “diamanter” på neglene 🙂
  Når jeg er i gang med lak og dotting tool, slapper jeg rigtig af 🙂

 4. Jeg kunne godt nøjes med en, fx My Denim eller Chic Cherry. I 2002 begyndte jeg så småt at bruge det på tæerne fordi det var lidt sjovt. Det er så forsat siden da on and off. Har en sølv glitter neglelak jeg købte i en drugstore i New York. Den er ret disco.

 5. Jeg er vild med dem alle sammen 🙂

  Min interesse for neglelak er faktisk først rigtig opstået fornylig. Efter at have set alle de fine lakker man kan få og blevet inspireret bl.a. din blog kan jeg nærmest ikke undvære det 🙂

  Frøken Jensen

 6. Det første sæt 🙂 Mest “mig”.
  Hm, har haft neglelaks kriller, som de fleste andre piger, siden man første gang så mor putte en streg på sine negle ;).
  Samlingen er efterhånden stor, og jeg er dårlig til at smide væk. Indimellem, er der nogle teenagepiger på besøg her, og de tømmer gerne kassen, for de mindre brugte farver 😉

 7. Er vild med alle farverne!

  Tror egentlig at min kærlighed til neglelak startede efter jeg fik min første egen neglelak. Derefter så jeg billeder på internettet og blev hurtigt inspireret til at købe forskellige farver og lave forskellige mønstre. Det har gjort at jeg nu ejer ca. 60 lakker og går aldrig en dag uden pæn neglelak 😀

 8. Jeg vil helst vinde det sæt helt til højre, jeg er især forelsket i den der er mørkelilla! Men begge sæt ville være dejlige at vinde 🙂

  Jeg er lidt af en “neglelaksfreak” og har ca. 83 lakke! Jeg syntes selv det var mange, indtil jeg blev medlem af gruppen “neglelir” på facebook, hvor der er nogen der har flere hundrede lakke! Det var også da jeg blev medlem af denne gruppe min interesse tog rigtig meget til, og fandt ud af, at der var noget der f.eks. hed “dottingtool” og “stamping” 🙂
  Disse lakke ville i hvert fald pynte i min samling, og ville blive brugt kreativt!

  JulieM93@hotmail.com
  eller
  Julmahl@gmail.com

 9. Det lillae sæt, det er så flot. Første gang jeg fik neglelak på, var det faktisk min storebror der gav mig det på. Jeg var nemlig ringtig stolt over min nye lyserøde neglelak og helt hysterisk over at jeg ikke bare kunne få den på på vejen ud af butikken. Men så lovede min storebror at han ville give mig det på når vi kom hjem, og det gjorde han!

 10. Jeg vil helst vinde første sæt!
  Jeg tror min interesse for neglelak startede da jeg selv begyndte at købe neglelakker og så er den efterhånden blevet større efter at jeg er begyndt at læse negleblogge. Jeg har dog selv ikke den helt store samling endnu så derfor ville de her tre farver da være en god start på en større neglelak samling 🙂

 11. Min var kun 17 år da hun fik mig, så jeg var ikke ret gammel før jeg var viiiiild med lakker – og fik lov! Jeg elsker stadig at pynte mig med forskellige lakker – alle farver faktisk. Det er lidt efter humør <3 Deler da også lige rundt på FB så andre kan få lov at se bloggen også 🙂

  1. Og forresten – det er svært for mig at sige hvilken der er yndlings! Det svinger fra dag til dag 😉

 12. Jeg vil helst have det sidste sæt, da jeg er fuldstændig vild med de lilla toner.
  Min interesse for neglelak genopstod i foråret, hvor jeg blev mere opmærksom på den store variation, der er kommet i neglelakken og de mange muligheder for nailart i form af stamping osv.
  Da jeg også laver smykker i min fritid, så er det naturligt for mig at ville bruge neglelak i min smykkelavning. Det er nu mest økonomien, der er begrænsningen for det projekt lige nu.

 13. Ja begge kan komme til mig!:P
  Når men jeg startede med at kunne lide neglelak sådan for alvor for ca. 1 1/2 år siden, fordi at jeg begyndte at lave prikker på mine negle og mens jeg sad og lavede det fik jeg lige pludselig den tanke, at jeg ville gå op i neglelak og så har jeg elsket det lige siden! Jeg har kun 85 lakker, men der kan jo komme flere!:)

 14. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det andet sæt. De to lilla farver er simpelthen så flotte!
  Min interesse for neglelak startede da jeg var helt lille, omkring 7 eller 8 år. Min mor havde en stor kurv med en masse neglelakker, og tit om aftenen kunne jeg altid få hende til at lave en manicure på mine negle. hun gav mig også min første neglelak som var en rigtig lyserød og pigede en. Siden da har jeg selv sørget for min samling er blevet større. 🙂
  Jeg er blevet mere interesseret i, at lave forskellige designs og mixe farverne. Det er derfor også min yndlings ting ved neglelak – at finde farverne og især finde dem der utraditionelt passer og spiller godt sammen.

 15. Årh jeg er til alle farverne – de er super skønne, jeg har ret mange og min samling kunne stige fra dag til dag hvis manden ikke sat en stopper for det…..desværre er jeg HESTEpige – og derfor er det svært at have det på til hverdag – men håber jeg finder fidusen på at være hestepige OG have smukke negle….

 16. Jeg ville ønske jeg kunne blande præmierne 😉
  Ej, jeg er mest til præmie nr. 1.
  Jeg har altid været meget glad for at lægge neglelak, men jeg er for alvor kommet igang for et års tid siden, og hoooold da op det er en halvdyr hobby, men så er det jo godt der findes fantastiske give-aways som denne rundt omkring… Har dog endnu ikke været heldig og vinde. Jeg startede ud med ca 20 lakker og er efterhånden kommet et godt stykke over de 100 – uuups 😉

 17. Jeg er vild med de 3 til højre – i sær den lyslilla’e, men også de lyserøde til venstre ville klæde min voksende samling 🙂

  Jeg er vel lakker-in-spe – vist ovenikøbet “smittet” af vistnok dig – og min første lak her i mit voksenliv-med-børn var en Nilens Jord guldfarvet (sådan cirka) og en Sally Hansen (måske det var Commander in Chic – jeg er ikke 100% sikker), som jeg vandt hos http://beautyblock.dk. Antallet af lakker er ikke stort – og de kan alle stadig være i min Clinique kosmetikpung, men de bliver nøje udvalgt 😉
  Lige nu står bl.a. FNUG Hololak Fantastica højt på ønskelisten desforuden en lyntørrende og ultraholdbar lak (jeg ved endnu ikke, hvilken der kan opfylde disse krav)…

 18. Åhh jeg elsker neglelak og jeg mener ikke man kan få for mange farver:) Elsker at bruge det til at peppe et hverdags outfit op eller når jeg skal ud 🙂

 19. lækre neglelakker, jeg går altid med neglelak når jeg er til fest, jeg deler på facebook 🙂 og alle neglelakke er velkomne her

 20. Jeg er vild med alle seks, men hvis jeg skal vælge, så ville det være de tre til højre, da jeg er vild med lilla! Jeg tror det startede sådan rigtig for 2,5 år siden og jeg har næsten rundet de 150 lakker.. 🙂

 21. Dem til højre er nice 😀 Jeg har været ramt af neglelaks-passionen i et års tid og jeg aner ikk hvorfor det rigtig startede :O jeg har vel omkring 70 lakker? 🙂

 22. Jeg tager gerne begge sæt haha 🙂
  Min interesse startede for en små 4-5 år siden og har bare vokset siden. Mine forældre syntes det har taget overhånd 🙂 Jeg synes dog sagtens at den kan tåle en familieforøgelse 🙂

 23. Jeg kan rigtig godt lide begge sæt, det er for svært at vælge 🙂
  Jeg tror, at det startede for ca 1,5 år siden. Dengang havde jeg 10-15 lakker, og i dag har jeg 124 – arbejder stadig på at få købt nogen flere! 🙂

 24. Jeg kan især godt lide farven 292 og 310 – Men de skal alle være velkomne. Det er mest på tåneglene at lakken kommer på (pga. arbejdet) og jeg har altid været vild med lakker 🙂

 25. Min interesse har vel altid været der, jeg har altid elsket at gå med neglelak, men det var først for et par måneder siden at jeg virkelig fik øjnene op for alle de muligheder der er med det. Jeg fandt et par negleblogs og begyndte at se alle indlæggene igenne, dybt fascineret af hvad pæne negle man kunne lave. Siden da har jeg brugt alle mine overskydende penge på neglelak og udstyr til nailart, men der er stadig så mange ting jeg gerne vil lære og så mange smukke neglelakker at få fat i, puha.

  Jeg er helt klart mest til det sidste sæt, er helt vild med shimmereffekten i den røde og lilla – så flot! Jeg har heller ikke nogen lyserød farve, helt som den der er med i sættet.Normalt er jeg ikke sååå meget til lyserød, men jeg synes faktisk at denne her nuance er rigtig fin!

 26. Jeg er vild med dem alle sammen :o) Rigtig lækre farver.
  Jeg har i de sidste par år været rigtig glad for neglelak. Men det er først inden for det sidste års tid, at min interesse har udviklet sig, og ja så især efter at jeg kom ind på Negle Lir siden. Nu kan jeg jo ikke gå nogen steder, uden at kigge efter lak, pynt og andet lir til mine negle.

 27. de to lilla til højre er bare super flotte!
  Min helt store interesser for neglelak kom da jeg begyndte som forhandler af hudpleje og make-up for 15 år siden. Interessen har senere udviklet sig <3

 28. jeg syntes alle sammen er rigtig fede, men den lilla fanger mig mest. elsker lilla
  Så vidt jeg husker var det i 15 års alderen jeg begyndte sådan rigtig at lakke negle. jeg har ikke så mange lakke, så der er da velkommen et par stykker hjem til mig :0)

 29. Jeg er mest til sættes i midten eller til højre.
  Min interesse for neglelak startede allerede i folkeskolen i de små klasser, hvor man kunne købe sådan nogle små søde flasker i matas til 10 kroner 🙂
  Nu er jeg dog mest til chanels lakker, hvor samlingen er på 31 stk. Og neglelakker ialt der er jeg oppe på 128 stk.

 30. Ved ikke hvordan jeg startede med neglelak, men nu kan jeg næsten slet ikke undvære det hihi 🙂
  Elsker alle røde og lyserøde farver!

 31. Ihh en lækker Give Away ;o)
  Tjaah jeg er 34 nu og så langt tilbage jeg kan huske har jeg aktid elsker lakker i alle farver, jeg elsker at gøre noget ud af mig selv og bruger meget tid på at mine negle ser pæne og velplejede ud og så er prikken over i.et jo gerne en flot lak gerne i en farve der matcher tøjet.
  Tror min passion for lakker er smittet af på min 3 årige datter som også elsker at få lakeret negle og det hygger vi to tøser os rigtig meget med herhjemme;)
  Skulle jeg være heldig vil de farver vi ville få brugt mest være de to flotte lilla ude til højre
  Hav en dejlig Søndag aften
  mvh karin

 32. Jeg er mest til det første sæt (:

  Uhaa… nu skal vi til at tænke laaangt tilbage 🙂
  Min passion for neglelak startede nok, da jeg var omkring de 10. Jeg plagede min mor for, at få hende til at købe en neglelak til mig. Hun startede med at købe en lyserød, som jeg simpelthen bare elskede. Gennem tiden eksperminterede jeg med endnu flere farver, og nu i en alder af 14, kan jeg stolt kalde mig indehaver af en masse lakker og et sæt artpens. Min kreative side kommer virkelig frem, når jeg lækker neglelak (ellers støder jeg nu aldrig på den, hehe)

 33. De to lilla og den blå mangler helt klart i min samling.
  Min interesse for neglelak og alle de smukke designs man kan lave, startede i min sommerferie. Det var ikke det bedste vejr, og så blev jeg inviteret med i en negle-gruppe. Og når vejret er dårligt, kunne jeg jo lige så godt kaste mig ud i at prøve nogle forskellige designs.
  Det har hurtigt grebet om sig, og jeg har nu omkring 100 lakker (indkøbt siden juli måned 2012).
  Held og lykke til mig selv og alle de øvrige deltagere.

 34. Jeg er ret lav i neglelak beholdning, så er vild med dem alle:) er til alle farver næsten nemlig:) jeg har, desværre, bidt negle det meste af mit liv. Er nu 31 og har ón/off haft pæne lange negle og harare prøvet ALT. For halvandet år siden købte min veninde så et gele negle gør det selv kit, hun fik lov at øve sig på mig og utroligt nok har jeg haft pæne lange negle lige siden og de er helt naturlige og jeg er meget stolt ha ha. Så siden da har jeg jo haft travlt med at lakere og pynte neglene, så dejligt det endelig lykkedes:) mvh. Tanja- jan-mathiasen@stofanet.dk

 35. Jeg er til begge sæt.Min interesse for neglelak startede da jeg var teenager,og har varet ved.Jeg er 44 år i dag.Jeg har altid neglelak på mine tånegle,da jeg føler mig usoigneret uden.Jeg har kun lak på fingerneglene,når jeg skal til fest.

  Vh Pia

  tina3len2@hotmail.com

 36. Jeg elsker lilla, men tror faktisk at jeg helst vil have de tre første lakker, for at få nogle flere pangfarver 🙂

  Min lak-passion startede for omkring 1 1/1 år siden, men det er især de sidste 6 måneder, at samlingen virkelig er vokset og at jeg får alvor har fået en stor interesse for at følge diverse blogs og holde øje med nye kollektioner.
  Begyndte at blogge om neglelak i maj måned i år og er medlem om neglelir gruppen på fb.
  Indtil videre er samlingen af lak på 262 lakker, med de seneste 14 indkøbt i dag…

 37. De sidste 3 vil jeg gerne vinde 🙂

  Min passion startede for lidt over et års tid siden. Jeg tror at det var i forbindelse med at jeg googlede “negle piercing” at jeg faldt over nymfernes blog (troede det var den eneste negleblog, og kende slet ikke til det der med at blogge om sin hobby).Da ejede jeg en enkelt neglelak og fandt så mærket Depend hos Matas hvor jeg et par gange købte 5 for 100, så jeg havde ret hurtigt lidt forskelligt at vælge imellem. Siden da har de skiderikker formeret sig til ca 200 stk :-O

 38. Jeg så gerne, at de tre første kom på mine negle 😉 Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg efterhånden blevet vant til at have ALLE farver på neglene – jeg kan huske, at min første neglelak var en pink sag fra Depend, der dengang passede perfekt til en 12 årigs budget. Jeg er stadig glad for Depend, dog er der med årene blevet plads til flere eksklusive mærker, og favoritten er indtil videre Essie 😀

  1. Jeg har i øvrigt ingen ide om, hvor stor min samling er på nuværende tidspunkt, men kan sige så meget, at den fylder to kasser, som får tilføjet nye lakker flere gange om måneden 🙂

 39. Jeg vil gerne vinde sættet til højre.

  Jeg har brugt neglelak i mange år, men det er først indenfor det sidste års tid at jeg har brugt det hver dag. Jeg har dog ikke så mange forskellige. De kan stadig være i to Ferrero Rocher æsker.

 40. Uha, alle farverne er rigtig pæne og en god tilføjelse til samlingen.
  Jeg har altid været glad for neglelak, men igennem det sidste års tid er min obsession blevet meget større. Jeg laver tit nail art og ELSKER holo lakker 🙂 min samling er nu på omkring de 210 neglelakker 🙂

 41. Alle neglelakkerne er flotte men jeg har allerede red carpet så alle undtagen den 😉
  Jeg er 16 år. Min neglelak passion startede for 1 år siden og jeg er oppe på 130 neglelakker.
  Jeg har ikke noget arbejde og mine forældre forstår ikke at man kan bruge så mange penge på neglelak, så de lægger ikke rigtig penge i kassen. Det vil sige at jeg ikke har råd til meget neglelak så det kunne være fedt at vinde nogle.

 42. De første 3 må ihvertfald gerne komme her hjem til mig!
  Egentlig var jeg ikke så vild med neglelak før, da jeg var sådan en mere drengepige! men nu er jeg blevet helt tosset med det, og tage nyt på næsten hver 2. dag! og prøver forskellige mærker hele tiden. Men faktisk har jeg ingen fra Rimmel, så jeg håber at jeg bliver en heldig én! 🙂

 43. 1) De er alle sammen rigtig fine, men fordi jeg har en svaghed for 412 Chic Cherry så ønsker jeg mig de sidste tre hvis jeg vinder 🙂
  Min interesse for neglelak startede egenligt først for godt 2 år siden fordi min tøjstil og farvevalg dengang var meget neutral idet jeg var en meget genert pige der helst ikke ville gøre opmærksom på sig selv. Så jeg savnede en måde at bruge farver uden at skulle have det på tøjet.
  Siden hen har det (måske) taget en smule overhånd, men når nu der findes så mange skønne farver, hvorfor så ikke? 😉 Lige nu tæller min neglelak samling kun 72 forskellige farver. Men der står altid en ny på wanted-listen.

  2) Så absolut done 🙂

 44. Jeg vil helst have de 3 sidste hvis jeg vinder.. 🙂

  Min neglelakmani tror jeg startede da jeg var 12-13 år, efter at have set en youtube video. Det blev så til flere og flere videoer, blogs, og nu har jeg så min egen blog.. Hvad bliver det næste?:-D

  Har vist nok 105 lakker, men har planer om at købe mange flere når jeg får min mor overtalt!:-D

 45. De sidste tre er mest efter min smag. Interessen startede i teeneageårene som hos så mange andre. Er til daglig mest til matte farver/transparent. Til fest får den fuld skrue. Sidder pt med French manicure som også er en favorit.

 46. Jeg synes alle farverne er rigtig flotte! Jeg har altid intereseret mig for neglelak, men her det sidste års tid er det blevet en meget stor hobby 😉
  Hvor stort omfang har det nået? Altså jeg har altid neglelak på nu, og jeg har ca. 50 neglelakker 😀

 47. Jeg har kun lige fundet din blog og er allerede dybt forelsket i den!

  Jeg har selv haft interesse for neglelak siden jeg var helt lille og min samling af forskellige lakker er nået så vidt at jeg ikke længere har tal på dem! Derudover har jeg også en masse art-lakker og art-pensler som kan bruges i de lakker der bare har normale pensler! Har også en stor samling rhinsten, stickers, glitter og andet til neglene, samt alt hvad det kræver at lave akrylnegle!

  Vil allerhelst gerne vinde det første sæt, men eftersom at alle lakkerne er i super flotte farver, har det andet sæt også interesse!

  xoxo Sam Conradsen
  samconradsen.bloggersdelight.dk

 48. Jeg plejer at være en rigtig drengepige, går aldrig med smykker eller neglelak, men for et par måneder siden fik jeg øjnene op for det, og så har jeg ellers været igang med at købe stort ind, er stadig ved at finde ud af hvilke farver der passer mig bedst. Jeg starter i hvert fald med enten neutrale farver eller også opi shatter på.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde den lyse lilla helt til højre i billedet.
  God dag til jer alle 😀

 49. Hej jeg kan lide dem allesammen. Har ikke en bestemt favorit..
  Jeg kan ikke huske hvornår og hvorfor jeg elsker neglelak.. Jeg elsker alle de forskellige farver man kan få, og alle de “nye” ting der er opfundet. Fx tynde pensler, holo. osv.
  Hjemme ved min mor har jeg 50 lakker + et par stykker hos min far! :i
  Kan aldrig få for meget! Og så var jeg på ferie i sommers og der var det billigt! Ihhh

 50. Uha, Jeg må sige det første sæt!
  Faktisk kan jeg bedst lide det sidste sæt, problemet er bare at jeg allerede har adskillige neglelakker som ligner, haha 😀
  Jeg har altid været besat af neglelak. Det startede da jeg var lille, jeg fik altid lagt perlemor-neglelak når jeg var ovre hos min mormor, og det synes jeg var utroligt spændende.
  Idag har jeg flere neglelakker end jeg har plads til og både folie, stempler, perler og klistermærker til neglene har jeg også en masse af 😛
  Gør mig glad og giv et par nye venner til min samling 😀

 51. Jeg bruger altid lak til fødderne, og den startede da jeg som lille var “fin dame”
  De fineste er den blå + lilla glimmer super fine til efteråret!

 52. Ville helst have det første sæt.
  Men interesse for neglelak startede vist for nogle år siden, men kan ikke huske hvorfor.Nu elsker jeg neglelak, og lægger ny lak hver uge:) Har omkring 60 neglelakker:)

 53. Jeg er nok mest til det sidste sæt, da jeg elsker de farver, de er jo så fede! Jeg elsker virkelig neglelak og har bare gået med det siden jeg var helt lille, kan tydeligt huske at jeg lånte min mors neglelakker og så lagde vi det på sammen, det var tider! Men altså jeg går ihvertfald ikke særlig lang tid uden neglelak på fingrene, og jeg har også en del, men kunne virkelig godt bruge nogle flere!

 54. Begge sæt er velkomne – flotte begge to.
  Har brugt neglelak så langt tilbage, jeg kan huske – afbrudt af enkelte perioder, men er nu begyndt igen for fuld skrue.
  Har flere lakker end jeg har haft før, og er hele tiden på udkig efter nye 🙂

 55. Jeg er vild med alle lakkerne 🙂
  Jeg begyndte at bruge neglelak, da jeg fik min mors aflagte, efterhånden en del år siden.
  Siden det har jeg brugt neglelak hver dag, jeg elsker at lave nailart, og kan derfor bruge alle farver 🙂

 56. sættet til højre 🙂
  Inden for det sidste år har det taget fart med interessen for neglelak – fandt din og andre negleblogs og så begyndte jeg at bruge penge!

 57. Vil helst vinde det sæt til højre 🙂

  Jeg begyndte at bruge neglelak efter et par stykker på gnaverforum.dk begyndte at poste billede af deres fine negle, så fik jeg også lyst til at lege med neglelak *G*

 58. De første 3 måtte gerne komme hjem til mig – de lyser lidt op i denne mørke tid der nu kommer.
  Jeg blev interesseret i nail-art i min sommerferie (juli 2012). På det tidspunkt havde jeg kun 2 neglelakker – men min samling er efterhånden oppe på næste 100 lakker + diverse tilbehør 🙂

 59. Lækre lakker! De 3 sidste er dog mest mig vil jeg tro, da jeg ikke bruger lyserøde nuancer specielt meget!

  Og jeg tror det startede da jeg var yngre, og så min mor bruge det. Nu er jeg blevet lidt af en samler, og er ved at nå 100. Er dog ikke specielt ferm til kunstværker på neglene 🙂

 60. Jeg er mest til de sidst 3 – de er virkeligt fine <3 Deler hist og pist – og liker naturligvis <3

 61. Kan godt lide dem begge 🙂 Jeg startede for alvor, for et par måneder siden at intereessere mig for neglelak som hobbyda jeg havde set en del nail art og er nu nået op på ca. 50-60 stk.

 62. Jeg ved ikke hvornår det startede, men nu kører jeg i den bane hvor Essie neglelakker tilfældigvis hverdag er på min indkøbsliste! 😉

 63. Jeg kan ikke få for mange lakker 🙂 Jeg er vild med de sidste 3 lakker 🙂 krydser de lakkede fingre 🙂

  Mvh.

  Annesofie