Goodiebox – August

Hvis man bevæger sig rundt i blog universet, så har man nok opdaget Goodiebox, hvis ikke kan jeg kort fortælle hvad det går ud på 🙂 Hver måned modtager man en pakke med forskellige ting i, det være sig produkter indenfor hudpleje, makeup, dufte og hårpleje. Denne måned er der stadig chance for at få fingre i boxen, da der stadig er nogen tilbage inden næste måneds box bliver sendt ud, så her har i en chance for at se hvad den gemmer på 🙂 Goodiebox blev jo introduceret tilbage i februar(mener jeg) og det var i mens jeg var gravid, så tænkte ikke rigtig nærmere over at få mig meldt til, så nu da jeg fik chancen for at prøve en box, sprang jeg da straks på og vil da sige jeg bestemt er overrasket! Jeg overvejer meget at melde mig til, så kæresten skal bare lige overtales, hurra for fællesøkonomi 😉 Men det er nu ikke fordi det er dyrt, overhovedet, det koster 119 kr. om måneden og for det får man 4-5 produkter. Hvoraf nogen af dem er i fullsize og derfor løber værdien nemt op i omkring 4-500 kr. Så det er jo en ganske fin måde at prøve nye produkter på rigtig billigt!

Denne måneds box har fokus på håret og indholdet er som følger:

Loreal Texture Expert Smooth Ultime som er en såkaldt “taming” cream til tykt ustyrligt hår (såvidt jeg kan læse mig til). Det vil sige ikke lige en ting til mit hår, det er da ustyrligt, men absolut ikke tykt 😛 Men vil da helt klart prøve det og se hvad det vil gøre ved mit hår… Måske det gir tykt hår? 😀

John Frieda Frizz-Ease Dream Curls Shampoo & Conditioner som man nok kan regne ud er til krøller, til at tæmme dem og undgå krusning. Igen ikke lige noget til mit tynde, meget flade hår. Men kan da gi det til en veninde 😛

Futura Silica Kosttilskud vedligeholder hud, hår og negle. Jeg har læst om det her produkt et par gange før, men har aldrig taget springet til at prøve det.. Nok mest fordi at jeg ikke har nogen problemer med mine negle, de vokser virkelig stærkt. Så måske jeg skulle give det en chance til min hud og hår.. Det kan da i hvert fald ikke skade! Men skal lige have luret om jeg må bruge det når jeg ammer.. Går jo ikke at knægten lige pludselig har en kæmpe manke og lange negle 😛

Davines Oil er en olie der kan bruges i håret og som vil give håret en usædvanlig blødhed og glans. Det skulle eftersigende også undgå at håret filtrer og kruser. Så det vil jeg glæde mig til at prøve 🙂

Cacharel – Catch me er den nyeste duft fra det klassiske mærke. Den dufter af citrus, stjerneanis, jasmin og er meget syrlig, men den dufter dejligt! Hvis jeg duftede til den uden at kende mærket ville jeg nok ha gættet på det var fra Cacharel, da jeg brugte deres Anais Anais da jeg var helt ung 😀

Milk Shake Whipped Cream Leave-In Conditioner er en, som navnet antyder, balsam der kan blive i og dermed ikke skal vaskes ud(duh). Den dufter sødt af vanilje og skulle pleje håret uden at det klasker sammen og som i kan se på billedet er det en lækker indbydende flødeskumsklat flasken spytter ud 😛

GOSH Light’N Shine Lip Glaze – Pick Me er en blommefarvet lipglaze, som jeg tror er stort set det samme som en lip gloss, men er sgu ik helt sikker 😛 Jeg er jo ikke den vilde læbestifts/lipgloss bærer så jeg er ikke så øvet ud i hvad der er hvad. Men en ting jeg er ret sikker på med så noget, er at det skal holde og det skal ik klistre. Det gør den her bestemt heller ikke og den farver let læberne, den er et win i hvert fald! 🙂 Ikke mindst er der både spejl og lys i flasken(hedder det det?) så man kan benytte den hvor man nu er og ikke skal have fat i et spejl.. Rimelig smart! Benyttede mig selv af spejlet da jeg skulle prøve den faktisk og det virkede helt udemærket 🙂 Lyset kan jeg ikke udtale mig om hvordan virker, da det var meget lyst hvor jeg testede den 😛

Konklusion: Jeg er solgt! Man får i den grad meget for pengene i en Goodiebox, bare lipglaze’n fra GOSH ved jeg koster 99,95 kr. i butikkerne, så hvad venter i på? 😉 Hvis i har lyst til at få fingrene i den her box, så kan i bestille den lige her.

Indlægget er sponsoreret, men indholdet i indlægget er et udtryk for min egne meninger.

7 comments

  1. Jeg har kigget på den, men tænkt…
    Der er for mange “men’er” i den – for får jeg brugt produkterne eller ender jeg med at måtte give dem væk?
    – Selvom jeg selvfølgelig kunne have brugt *alle* produkterne i august-boxen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.