Rimmel – 292 Sorbet So Good

Ihh den er pæn! Elsker en sart lyserød lak! De kan virkelig få en til at føle sig helt lille pige agtig igen, ikke fordi jeg var den vilde prinsesse pige, men i ved hvad jeg mener 😛 Mangler bare et strutskørt og så ville looket være komplet 😀 Nå mens vi lige hvisker det billede væk fra nethinden, kan vi jo koncentrere os lidt om hvor godt den dækker…

Der er vi nok ude i en 3-4 lag, ret overraskende vil jeg sige når man tænker på det er en creme lak. Men tror den vil være en god base for en omgang sølv stamping 🙂 vildt stor forskel på de to billeder i farven i øvrigt, men den er mest korrekt det til venstre 🙂

Husk i kan stadig deltage i konkurrencen 🙂 Klik lige her for at deltage

Produktet er tilsendt til anmeldelse.

4 comments

  1. Strutskørt pleaseee! 😀

    Tænkte på om du vil være så sød at lave et indlæg om Gosh – Galaxy :), og måske hvis du ved hvor man kan købe den henne? De har den ikke i samtlige af de Matas-butikker jeg har besøgt 🙁 ..

    1. Ja det vil jeg rigtig gerne, ligeså snart jeg kan.. Regner med at få afsat babyen et par timer i den kommende weekend 😉 Hmm altså mit gæt er bare at holde udkig, de skal nok komme da jeg mener den bliver en del af den permanente linje. I øvrigt fører Føtex dem også, så der kan du jo også kigge 🙂

  2. En lak der skal have minimum tre lag. Det orker jeg bare ikke. To er min smertegrænse og skulle det endelig være en med tre lag, så skal jeg VIRKELIG også være vild med den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.