L'Oreal Color Riche Diamantissime-negle

Lidt nyt fra L’Oreals Color Riche serie som de har udvidet med neglestickers! 🙂 De ser rigtig fine ud og tror de kan blive et godt alternativ til f.eks Sally Hansens salon effects. Jeg glæder mig til at se hvordan duo-chrome effekterne er på de her, det er helt sikkert, for interessante ser de jo ud! 🙂 Er der nogle som lokker?

Pressetekst:
NEGLE DER GLITRER SOM DIAMANTER
Forkæl dig selv med smukke negle med chrome neglelakker og diamantstøvede neglestickers for den mest luksuriøse manicure. Chrome-neglelakformlerne indeholder opslæmmede aluminiumpartikler og diamantpulver. Det spredte aluminium har stærke reflekterende egenskaber. På grund af deres fladsidede former reflekterer disse partikler lyset intenst. Ægte diamantstøv på neglene takket være fire uvurderlige farver og tre
juvelagtige stickers med 3D-effekt for en ultra-sofistikeret manicure.
Teknologien:
Chrome-neglelakformlerne indeholder opslæmmede aluminiumpartikler og diamantpulver. Det spredte aluminium har stærke reflekterende egenskaber. På grund af deres fladsidede former reflekterer disse partikler lyset intenst.
Farverne:
Ægte diamantstøv på neglene takket være fire uvurderlige farver og tre juvelagtige stickers med 3D-effekt for en ultra-sofistikeret manicure.

Vejl. pris: 39,95 kr. Color Riche lakkerne. Vejl. pris: 79,95 kr Color Riche neglestickers

8 comments

  1. Uhh, hvor er jeg spændt på, at se de lakker. Jeg elsker virkelig L’Oreals Color Riche lakke, så jeg håber virkelig at disse er lige så gode. Fine ser de i hvert fald ud 🙂

  2. Næææ, de lakker glæder jeg mig til at se nærmere på.

    Jeg har været noget skeptisk overfor lakkerne, fordi jeg hørte at penslerne var vildt dårlige. Men efter selv at have prøvet dem, må jeg sige at jeg er omvendt. Jeg har ikke prøvet at få en lak med dårlig pensel og farverne – jamen der er bare så mange fine! 🙂

  3. Jeg elsker L’Oréals lakker, så det er da kun spændende, at de udvider med flere farver 🙂 Jeg synes især, at Sweet Amethyst og Crystallisme ser rigtig interessante ud!
    Er de kommet i butikkerne?!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.