FNUG – Psychedelic

Såååå der sgu holo for alle pengene 😀 Tjekker bare lige hurtigt ind med lidt billeder af denne smukling da jeg har styrtende tralvt med at slappe lidt af 😉 På billedet er der som altid et, to, tre og fire lag men synes ikke rigtig jeg havde problemer med at få den til at dække, trods jeg ikke har nogen basecoat på, hverken en almindelig eller en aqua, som der anbefales. Så om jeg bare har været heldig eller den virkelig dækker uden det, vil jeg lade stå hen i det uvisse 😛 Alle billeder er taget indenfor med mit normale kamera med blitz. Så desværre ingen solskins billeder… Men holo’en er jo stadig meget tydelig, heldigvis! 😉 Jeg er vel den sidste i verden der fik fat i dem, så det er vel lidt dumt at spørge om i har prøvet dem? 😛

bloglovin

11 comments

  1. Nej nej, jeg er ENDNU langsommere end dig 😉 Jeg har ikke prøvet én eneste Hololak endnu, hvilket er møgirriterende for de er så smukke, så mit næste køb må være en Fnug holo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.