Depend – 322

Jeg må nok også hellere få smidt et indlæg mere ud med Depend lakkerne, hvis vi skal nå dem alle inden jul… Det er jo om 2 mdr, hvilket vil sige at butikkerne er begyndt på at have julekalendere, slik og den slags.. Det synes jeg altså bare er for tidligt 🙁 Man når at blive så dødenss træt af alt juler-riget inden man når December! Nå men det kan jeg jo ik gøre noget ved og må hellere også sige et par ord om lakken her 😛 Den dækker bedst ved to lag og er som i nok kan se en smule mørkere IRL end i flasken, men pæn er den! Har efterhånden en del grå i samlingen, som ligner den her og den går altså aldrig af mode, heldigvis.

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.