Julelakker – Sølv edition

Endnu en omgang julelakker, denne gang dem i sølv… nå ja og en ret gennemsigtig glitter lak 🙂 Igen har jeg desværre byttet om på en lak, Essie og GOSH’en har lige byttet plads på det nederste billede 🙂 Jeg vil her især fremhæve Essie lakken, da den også har lidt guld over sig når lyset rammer på en særlig måde, den er så fin altså 🙂 Den er allerede en yndlings lak herhjemme! Den får i selvfølgelig også i et indlæg for sig selv når vi lige er kommet igennem de her indlæg 🙂 I øvrigt kan enhver holografisk lak jo bruges i stedet for GOSH’en, hvis man ikke lige har den. F.eks FNUG’s Psychedelic eller GOSH nye Holographic Hero 😀

L’oréal – Sublime Platine
a-england – Merlin
GOSH – Silver Star
Essie – Beyond Crazy
GOSH – Holographic
Depend – 335
Depend – 2045

GOSH og Essie har altså byttet plads.. beklager 🙂

Produkter er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.