Julelakker – Rød edition

Så er sidste omgang julelakker klar. Desværre har jeg ikke forberedt grøn til jer, da de fleste af dem jeg har mere er sommergrøn end julegrøn, men hvis i gerne vil have et indlæg med dem alligevel, så må i bare sige til, så må jeg se hvad jeg kan bikse sammen 😛 Den her gang må jeg fremhæve farven fra Rimmel, da jeg simpelthen synes den har så meget jul over sig at det er helt vildt 😛 Både rød og sølv glitter i en! 🙂

Rimmel – Ruby Crush
Ainhoa – Nr. 36. Fraise [MU4536]
Essie – Leading Lady
China Glaze – Ruby Pumps
Essie – She’s Pampered
Rimmel – Red Carpet

Produkter er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

5 comments

  1. Åååååh så fine… jeg vil have flere af dem. En af hver endda. Tror faktisk jeg har Red Carpet inde i min samling et sted.

  2. Leading Lady er stadig min favorit 😉 Har fået 2 “No Name” lakker af en kollega, som jeg tror kan kombineres til noget der ligner 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.