Essie – Leading Lady

Igen har folket talt og der var vist rød der vandt 🙂 Så her har i Leading Lady til at starte ud på 😀 Den er bar ski’e flot, for at sige det mildt og må nok sige den er en “instant classic” for mig, på højde med China Glaze Ruby Pumps. Så nærmest for jeres egen skyld, se at få fat i den! 🙂 Den er her vist alene, men den kan sagtens komme oven på en anden rød. Dog synes jeg ikke det er noget som man egentlig behøver, da den dækker fint alene 🙂 Men to lag er bedst!

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

4 comments

  1. Ser bare flere og flere reviews af denne lak! Da jeg så den første gang, tænkte jeg at den har jeg ikke brug for. Så så jeg nogle billeder hvor den så sådan lidt brunlig ud· Men nu tror jeg altså jeg må have fat i den! 😀

  2. Købte denne efter at ha’ set den i blog, lagde den på & er nu BIG time hooked!
    Har lige købt enxtra flaske – sku’ jo nødigt løbe tør! Heller ikke til næste jul. 😉
    Det er første gang NOGENSINDE, at jeg har højrød lak på, men jeg er SÅ forelsket i den.

    PS: Den passede rigtigt smukt til en tur i bio for at se Twilight Saga. :o[

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.