Essie – Beyond Cozy

Tror vi fortsætter med Essie lakkerne, så jeg får dem vist 🙂 Den her er som i kan se sølv, men når lyset rammer lidt anderledes så er den guld! WIN! 😀 Den er også blevet en instant classic, det er helt sikkert 🙂 Den dækker fint ved et lag og hvis man ligger den lidt tyndt kan den godt lægges oven på en anden farve for at peppe den op 🙂 Men har faktisk slet ik tid til at sidde her lige nu, skal gøre klar til en tur i mødregruppen og lige forbi en frisør på vejen for at købe noget som jeg er løbet tør af 😉 Hav en dejlig torsdag! 😀

Produkt er tilsendt til anmeldelse

bloglovin

2 comments

  1. Åh, jeg har gået og overvejet den neglelak, og jeg var egentlig kommet frem til, at jeg ikke “manglede” den, men så så jeg dit indlæg om nytårsnegle, og nu bliver nødt til at have den. Jeg skal have en anden sølvglimmer på nytårsaften, men beyond cozy er vist et must i samlingen 😉

    – Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.