Ciaté's nye kollektioner

Så har Ciaté to nye kollektioner på trapperne. Den ene hedder New Destinations og den anden Treasured Posseisions. Bemærk det er kun de viste her der kommer til Danmark og de er limited editions, så de er altså ikke permanent i kollektionen 🙂 Til dem der ikke kender Ciaté’s neglelakker så er de langtidsholdbare, ultrablanke og har en høj dækkeevne. Den tætte, flade pensel sikrer optimal påføring. De indeholder ikke formaldehyder, Dibutyl Phthalate (DBP) eller Toluene. Flakonen er ergonomisk designet, så den ligger godt i hånden. Vejl. udsalg 95,-. De er i butikkerne fra februar 2013. Navnene fra venstre mod højre er: London Baby, Looking Glass, Locket, Monte Carlo, Antique Brooch og The Hamptons. Nogen der lokker? 🙂
ciate newdestinationsciate new destinations2bloglovin

5 comments

  1. Synes nummer 3, Locket, lokker helt vildt! Jeg har aldrig købt en neglelak til over 60 kroner, så måske skulle det være min første ‘dyre’ neglelak. Håber du tester den på bloggen på et tidspunkt, så jeg lige kan se den an 🙂

  2. Hej Maria,
    Kommer du til at lave billeder/swatches af disse skønheder? 🙂

    Hilsen Maja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.