Chanel neglelak summer 2013

Jeg har opsnappet lidt nyheder fra Chanel, der kommer jo nogen her om ikke så lang tid, men så kommer der jo selvfølgelig også igen til sommer 🙂 Det er tre rigtig fede sommer farver vi har i vente, nemlig Bel Argus, Lilis og Azuré, ej at forveksle med Azur. Billedet er fundet på instagram, så det er lidt svært at vurdere farverne, da der et filter på. Regner med at lave en opdatering når der er kommet lidt bedre billeder ud 🙂 Men umiddelbart så er Bel Argus en metallic blå, Lilis en meget intens koral farve og Azuré er en metallic grøn/blå. Jeg skal HELT sikkert have dem her, det er næsten mere sikkert end med de forrige! Synes i den grad ikke at det ligner noget der er set før fra Chanel, i hvert fald ikke den blå og grønne 🙂 Er i klar til blå, grøn og koral til sommer? I know I am! 😛 Ja okay, jeg er måske bare lidt spændt! 😛
chanel bel argus lilis azurebloglovin

10 comments

  1. Seee… Now we’re talking! 🙂 Meget bedre end forårsfarverne 🙂 Var i H&M i dag, og der var så mange fine farver på udsalgstøjet, så jeg gik helt i sommer mode 🙂

  2. Ooooh la laaaa, de ser fine ud. Var lidt skuffet over de nyeste, for de minder rigtig meget om andre Chanel farver – men de her skal helt sikkert tilføjes samlingen 🙂

  3. På det der billede ligner Bel Argus en Essie Aruba Blue dupe, og den har jeg, så der skal jeg lige have bedre billeder.

    Lilis er umiddelbart for skrigende til min smag.

    Azuré skal helt sikkert anskaffes!

  4. Årh mand, der ryger forårets budget *kommer i tanke om alle de gavekort til Matas hun fik i fødselsdags- og julegave* HURRAAAAA, jeg skal have alle tre. Også selv om jeg ALDRIG går med koral, så er der så oplagte farvekombier med de tre at det skriger til himlen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.