Zoya – Lolly

Puha det holder hårdt efterhånden.. har ikke flere billeder af lakker jeg kan vise jer! Så det er med at finde dem der ligger i mine mapper rundt omkring 😀 Men det lykkedes altså i den her omgang… Så må vi se i morgen 😛 Zoya er et af mine yndlings mærker  mest pga de har en helt fantastisk formel på deres lak og synes også de er rigtig lækre og nemme at lægge på. Sooluxury.com har været så søde og sende den her så jeg kan vise jer den, så tusind tak for det 🙂 Som I kan se er finish på den her meget mat i det, nærmest fløjls agtig. Men ved det 4. lag virker den sådan lidt mere blank i det. Den dækker rigtig fint, men vil mene der skal et par lag til før det bliver pænt nok. Som sagt er den fra Sooluxury.com og der er rigtig mange flotte farver at finde derinde, bla. Aurora fra Zoya’s nyeste kollektion 🙂 Det er så vidt jeg ved den eneste webshop i Danmark som fører mærket, så hvis du ikke har prøvet Zoya før, kan jeg varmt anbefale det 😀 Se alle neglelakkerne i Sooluxury.com’s webshop lige her. De har i øvrigt rigtig mange andre lækre sager derinde, bla. har de masse lækre dufte til rum. Jeg har selv luret på et par stykker, men kan ikke rigtig bestemme mig for hvilken duft der skal klikkes hjem 😛 Er i også til så noget duftstads eller er det kun mig?

Zoya LollyProduktet er tilsendt til anmeldelse
bloglovin

3 comments

  1. Jeg er fuldstændig pjattet med sådan noget duftstads!! Har flere forskellige roomspray, duftlys, olier til oliebrænder osv. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at et rum dufter “meget” 🙂 jeg er SÅ misundelig på de duftlys amerikanerne kan købe (har hørt at yankee, som vi kan købe herhjemme, ikke er pengene værd). Vil da lige kigge på dit link 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.