China Glaze – Water you waiting for

Yes fandt også lige det her billede igår, så nu har jeg lige til i dag og så er der ellers krise igen 😛 Denne her skønhed er også fra Cirque du Soleil kollektionen. Til trods for at det er en glitter var den nogenlunde dækkende, så to lag vil jeg egentlig sige er helt fint 🙂 Den dur i hvert fald ikke oven på en anden, medmindre man kan lave et yber tyndt lag! 😀 Removal however… Hell! I tell you! Aaaah glitter du er og bliver min nemesis! Nå men nok whine fra mig 😛 Hvad synes i om den?

China Glaze Water You Waiting For

bloglovin

3 comments

  1. Synes neglelakken ser fin ud, men jeg er blot nået dertil i mit liv, hvor livet er for kort når l***tet skal af. Det er for det meste et sandt helvede for mig, så jeg gider ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.