Valentines nails…

Hverken kæresten eller jeg går særlig meget op i Valentins dag, jeg synes faktisk det er blevet lidt for kommercielt og kan ikke li at få blomster, da jeg synes det er lidt spild af penge, når de ikke kan holde sig særlig lang tid, så hellere en ny plante til hjemmet 😛 Så det er altså ikke noget vi gør alverdens ud af og jeg plejer heller aldrig at markere det som sådan her på bloggen. Så da Sarah kontaktede mig og spurgte om hun måtte skrive et gæste indlæg i Valentins dag’s anledning, så var det jo en oplagt mulighed, for en enkelt gang skyld at få lidt kærlighedsnegle på bloggen 🙂 Så i dag får I altså et gæsteindlæg fra Sarah, håber I tager vel imod hende og jeg giver hermed ordet og billederne videre til hende 😀 Enjoy 🙂

Så er der ikke langt tid tilbage til valentins dag endnu engang viser sit ansigt. Nogen elsker denne kærlighedsdag, andre er mere eller mindre ligeglade. Men lige meget hvad dine planer og holdninger er til denne dag, kan du jo altid bruge dagen som undskyldning til at lave nogle fine negle – for din store kærlighed, en first date eller måske bare for din egen fornøjelses skyld 🙂

Nedenunder er nogle Valentine’s day negledesigns (stærkt begynder niveau) et par veninder og jeg lavede som en slags inspiration til denne dag og til enhver anledning 😉 Håber I kan li’ dem!

hearts

Vi valgte at kalde denne ” Me & my Boyfriend”. Det kunne være sødt, hvis ens kæreste har været så sød at inviterer én ud på valentinsdag.

Candy sweet

Dette design kan være lidt vildledende, idet vi brugte en lyserød neglelak, men på billedet ligner det en slags orange. Men den her er det lidt simple look til en hyggelig middag.

negl

Det her look var en af mine personlige favoritter. Jeg syntes det kunne være rigtig sødt både til en tur i byen, men også til en hyggelig aften derhjemme med veninderne. Jeg er blevet ret glad for Rimmels neglelak, idet de har en ret stor børste, så det gør det lidt nemmere for nybegyndere som os 🙂

Love

Den her var en af de sjovere. Jeg er ikke sikker på, om jeg rent faktisk ville bruge den her igen, men jeg syntes nu stadig, den er ret sød.

My funny valentineDette look kalder vi ”Single & fabulous” idet vi syntes den passer perfekt til en single selvstændig kvinde, som ikke gider alt det sukkersøde.

lovered

Det her er mit yndlings look, og det passer perfekt til mig! Det kunne sagtens være et design, man kunne bruge på en ”First Date”, og det er faktisk super nemt at lave! O.P. I neglelakken er en metallic rød, hvilket er rigtigt smukt, men desværre syntes jeg, den mister sin glans forholdsvis hurtigt. Men prøv at læg en topcoat hen over, så holder det lige lidt ekstra.

k_rlighed

Denne her er ret simpel, men er en klassiker. Det er en man kan bruge til dates, byture, og hyggelige aftener med kæreste eller veninder – Vi kalder den ”Valentine” 🙂

black widow

Vi er meget enige om, vi alle godt kan li’ den her. Der er en base at glimmer sølv med sort crackeling neglelak, hvilket virkeligt giver den et ekstra edge! Vi synes ”Black widow” er et passende navn til dette design, og det er helt sikkert til edgy ”I dont care” slags pige – helt sikkert et look jeg vil bruge i nattelivet!

valentine

Denne her er vores ”Sweet Candy”, og det er til den rigtig søde pige med den rigtig søde kæreste 🙂 Jeg kan godt li’ den blanding af design, der er – især striberne – hvad syntes I?

Untitled

På trods af at disse billeder og design ikke er super professionelle syntes vi stadig der kom nogle gode design til nybegyndere. Hvis du er lidt mere øvet, er der mange hjemmesider og blogs ligesom Rijah.dk, som kan give mere avanceret råd. Derudover hvis du nu selv lå inde med en lille negledesigner i maven og have noget du gerne vil dele med andre, så kunne man jo lave sin egen hjemmeside og give gode tips. Og hvis du allerede har en hjemmeside ligeså fantastisk som Rijah’s så smid et link – vi vil altid gerne have flere råd! 🙂 Så på trods af at billederne ikke er professionelle – langt fra 🙂 Så var denne dag af Valentinsnegle design en af de sjoveste jeg har haft længe og vi syntes selv der kom en masse flotte design ud af det som også er super nemme! Og som tidligere nævnt ville jeg klart anbefale Rimmel’s neglelak, idet de holder længere, og de er forholdsvis nemme at lægge på for folk med lidt klodsede fingre – og husk altid at lægge en topcoat!

nice

Ha’ en fantastisk Valentinsdag alle sammen!  <3

Jeg vil sige tusind tak til Sarah og ikke mindst hendes veninder for at give os lidt inspiration 🙂 Er valentins dag noget i gør noget ud af? Eller er det også bare en god undskyldning for at lave lidt pæne negle? 😉

rijah.dk on bloglovin

2 comments

  1. Sikke et hyggelig indlæg og jeg synes, I har fået lavet nogle søde og flotte ting på neglene.

    Jeg selv går ikke op i Valentines Day, men eftersom jeg også er forholsvis nystartet udi neglekunst og derfor også er helt amatør, ville jeg lige lægge en kommentar og hvis I har lyst, kan I tage et smut forbi min blog:
    http://blog-hanne.blogspot.dk/

    Jeg skriver også om andre ting, men sortér evt. på negle eller neglelak.

    God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.