Caviar nails farver fra Ciaté

Lidt gammelt nyt fra Ciaté 😀 Jeg har selv fået tilsendt den der hedder Black Pearls, det midterste billede, så håber jeg kan vise jer den snart 😀 Ellers så hedder den her lige under Rainbow, meget passende 😀 Den nederste hedder Mother of Pearls.. Jeg ved ik lige hvorfor, men den får mig altså til at tænke på Snedronningen 😀 Men indtil videre må i lige kigge på de fine billeder, som jo også viser farverne rigtig flot 🙂 Er i hoppet med på caviar bølgen endnu?
Ciate_Caviar_Manicure_Rainbow
Ciate_Caviar_Rainbow_hand
Ciate_Caviar_Manicure_Black_Pearls
Ciate_Caviar_Manicure_Black_Pearls_hand
Ciate_Caviar_Black_Pearl_Tips
Ciate_Caviar_Manicure_Mother_of_Pearl
Ciate_Caviar_Manicure_Mother_of_Pearl_hand
Foto: PR

6 comments

  1. Jeg har lige bestilt 18 forskellige farver mikroperler på etsy.com, meget billigere. Jeg ved nemlig ikke helt hvad jeg synes om det, jeg vil nok kun lave en accent negl eller franske spidser med det. Det kan nemt blive for meget.

  2. Jeg har ikke prøvet det endnu, men synes det er super fint når man kun har det på en enkelt negl. Ellers bliver det sådan lidt over-the-top synes jeg.

  3. Jeg har ikke prøvet det endnu, men har lige bestilt en ciate velvet hjem 🙂 Synes det er super flot med perlerne, men ved ikke lige om det er mig. Velvet er lidt mere afdæmpet og nok mere mig, så det glæder jeg mig til at afprøve!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.