Rimmel – 412 Chic Cherry

Uh jeg fandt en lak jeg ikke har fået vist jer før! 😀 En rigtig flot blomme farvet lak fra Rimmel. Mener at den er tilbage fra 2011. Men kan egentlig ik helt huske det…. Men altså flot er den jo 🙂 Den dækker helt fint også, jeg mener at der to lag på alle neglene her. Billedet til venstre er uden blitz og det til højre er med. Hvad synes i om den her og var det en i hapsede? 🙂
Rimmel Chic CherryProduktet er tilsendt til anmeldelse

4 comments

  1. Jeg kan godt lide farven… men ville nok hellere have blommefarven uden glimmer… ved egentlig ikke hvorfor… jeg er ellers ret glad for perlomorseffekten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.