Essie – Bikini So Teeny

Denne her har lagt navn til Essies sommerkollektion 2012 og det er virkelig en lækker sommerfarve, så det var et oplagt valg til hele kollektionen i hvert fald 🙂 Den dækker bedst ved 2-3 lag, men jeg har ikke brugt basecoat her, så det kan være med en god basecoat at den vil dække ved 1 enkelt tykt lag. Den har et ganske diskret shimmer i som kan ses bedst på billedet til højre. Alt i alt en meget flot pastel blå farve, som jeg har brugt flittigt 🙂 Var det en i fik fingrene i sidste sommer og hvad synes i om den? 🙂

14 comments

  1. Hvor er den fin! Den er meget speciel i farven, synes jeg.. Jeg elsker selv neglelak, og har det faktisk altid på! 🙂

    Kiki

  2. Enig. Den hapsede jeg også i sommer, og jeg brugte den en del gange.
    Den får højst sandsynligt revanche, når det atter bliver sommer.
    Lige nu er jeg enten til neutrale eller mørke farver på neglene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.