Chanel Avant Premiere Spring 2013 – Neglelak

Flere nyheder fra Chanel 😀 Synes de bliver ved med at spytte nye kollektioner ud.. Ikke at det gør noget overhovedet, men man kan jo næsten ikke følge med 😀 Nå men de har altså tilføjet 3 lakker mere. Provocation den har vi jo set før, den blev lavet til Fashions Night Out 🙂 Men så er der Cinéma, Paparazzi og Starlet(limited edition). Jeg skal nok følge op med nogen bedre billeder af dem, når de kommer! De skulle være i butikkerne omkring April.. Men det er jo aldrig til at helt vide.. Men hvis nogen spotter dem, så er det jo bare med at råbe op 😀
chanel avant premiere
Foto: armocromia.com

13 comments

  1. Er du sikker på at de kommer til Danmark? 🙂 jeg har hørt noget om at ballerina også kommer her til foråret.. Men ved du om den kommer til dk?

    1. Jeg vil mene det, der hvor jeg læste det stod der international launch date var i april, så gætter på at det gør den 🙂 Ballerina ved jeg desværre ikke noget om 🙁

  2. Jeg er MEGET glad for, at jeg har fundet din blog.. Med min chanel addiction,skal jeg nok få brugt en masse penge 😛
    jeg er nu fast læser.

    nckopp.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.