Sally Hansen Lustre Shine

Dem af jer der følger med på instagram, så måske jeg fik to lakker igår, de er fra Sally Hansens nye serie Lustre Shine. Det er en serie duochrome’ish lakker og de indeholder pigmenter fra Østen og ægte sølvpartikler, som giver ekstra glans 😀 Navnene er fra venstre mod højre: Azure, Copperhead, Firefly, Gilt, Lava, Moonstone, Plume og Scarab. Sidstnævnte Scarab og Copperhead var dem jeg modtog igår, så dem får i selvfølgelig at se snart 🙂 Serien vil komme hos i Matas fra starten af marts og fås frem til sommeren 2013 og er altså en limited edition, såå get ’em while they are hot! Prisen er 89.95 kr. Er det noget der lokker? 😀 Er iøvrigt kommet til at hugge toppen af flasken her på billederne og det beklager jeg meget 🙂

Sally Hansen Lustre Shine
[bloglovin-follow-button]

13 comments

  1. Skal helt sikkert prøve Firefly eller copperhead..

    Synes det er rart at du både skriver hvor man kan købe dem, hvornår og en forventet pris! 🙂

  2. Uha!!! Sååå flotte. Skal klart have én eller flere ;-). Dejligt med info omk. hvor de kan købes! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.