IsaDora – Rosette

Det er vidst ved at være på tide at vise jer en lak ;D Sidste lak, udover smiley neglene, var for 6 dage siden! Så det er long overdue! Denne er fra IsaDora’s spring colors og er som i kan se en rigtig flot lys pink lak. Den dækker godt ved to lag og har det fineste små glimtende shimmer i. Det er måske lidt svært at se, men det er der! Tror bedst det kan ses på ringfingeren i hvert fald. Jeg ved ikke om i kan fornemme det, men mine negle er en smule olieret her på billedet og det er fordi jeg har prøvet en Oil Seal Dryer ovenpå lakken. Den skal i nok høre lidt mere om i et separat indlæg 😉 Hvad synes i? Er den for meget girly til jer?

Husk hvis der er noget i vil vide, så spørg løs her 😉

IsaDora Rosetteanmeldelse

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.