Models Own Ice Neon kollektion

Lidt gammelt nyt fra Models Own. De annoncerede her for en lille uges tid siden en neon kollektion som i kan se på herunder 🙂 Så nu er sommeren altså på vej… I hvert fald hvis det står til farverne på neglelakken 😀 De skriver selv følgende om lakkerne:

The only way to keep fluoro really bright is to KEEP IT COLD! We’ve packed this collection in specially-designed frosted bottles that you should keep refrigerated to protect the intense fluoro colour from fading.

De vil være tilgængelige på Models Own hjemmeside fra den 20 marts 🙂 Der står man kan preorder fra 1 marts, men ved ikke om det kun gælder UK kunder. Men man kan jo prøve og hoppe derind omkring den 1. og se om det kan lade sig gøre 🙂 Er i til neon om sommeren?

20130224-123716.jpg

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.