Mavala – Honolulu

For et par uger siden fik jeg en lækker pakke ind af døren hvor der bla. var en æske med minilakker fra Mavala. Jeg tror de fleste er stødt på dette mærke i deres Matas, hvis de har kigget efter neglepleje eller lign. Men de har ikke haft farver her i Danmark før nu! Det tager de til gengæld revanche med, da der kommer hele 38 farver! De vil være at finde i de 50 af de største Matas butikker og vil være tilgængenlige fra marts 2013. Vejl. pris 39,95 kr.  Nærmeste forhandler oplyses på 4816 5555. Må jo også hellere sige noget om lakken 😛 Den er en rigtig flot lækker pink farve, som dækker ved 2 lag. Jeg har to lag på alle neglene her fordi jeg lige skulle teste noget oil seal dryer, også fra Mavala 🙂 Hit eller skidt? Jeg er allerede blevet vild med de her små lakker i hvert fald 😀 Dejligt med nogen nye mærker indenfor minilakkerne 😉
Mavala Honoluluanmeldelse

7 comments

  1. Jeg har efterhånden en stak neglelakker stående hjemme. Det var en af de første mærker jeg rigtigt begyndte at samle på.

    Jeg er jo som du nok kan gætte stor fan af mærket. Jeg synes holdbarheden er god, farverne rigtig flotte og tidsløse og de dækker godt.

    Smuk farve du har valgt at vise der 🙂

  2. Har ikke prøvet mærket, men skal købe en i denne uge.. For resten har Matas i denne uge og næste uge tilbud på Mavala minilakker til 30 kr.. Så hvis man skal have fat i Mavala og spare lidt, så er det afsted nu 🙂

  3. Jeg har lige købt den mørkeblå med glimmer (Deep blue) som er ved at tørre på mine negle nu. Den er MEGA flot, og den har sådan et metallisk skær. Den kostede 30 kr, da der var tilbud. 😀 Jeg var også lige ved at købe en af de grønne (Kan ikke lige huske hvad den hedder), som var en millitær grøn farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.