CND Sweet Dreams kollektion

Der er nok nogen af jer derude som får lagt shellac i en neglesalon, så i kan glæde jer til en ny kollektion fra CND her til foråret. Den består af følgende farver, også vist på billedet i den rækkefølge: Grapefruit Sparkle, Cake Pop, Lilac Longing, Azure Wish og Limeade. De 5 nye CND Shellac™-farver lanceres i marts 2013 hos førende CND neglesaloner. Nærmeste forhandler anvises på telefon 33 32 33 22. Jeg har personligt aldrig prøvet shellac, da jeg er ret sikker på at jeg ikke kan holde samme farve ud i to uger og mine negle gror også så stærkt at det ikke vil være pænt længe 🙁 Er der nogen af jer der har prøvet CND shellac og hvad synes i om det, kan i virkelig holde til at se på den samme farve i så lang tid? 😛

CND Sweet Dreams Collection

2 comments

  1. Kan man godt købe det selvom man ikke er negletekniker og ikke arbejder ved en virksomhed?:-) altså kan man købe det som privat person?:-)

  2. Jeg har prøvet det tre gange og kan sagtens holde samme farve ud i 14 dage… men jeg har også valgt rød og bordeaux, som jeg også ellers bruger meget.
    Mine negle vokser også hurtigt, så efter en uges tid puttede jeg en glimmerlak nederst på neglen (der hvor den er bar)og det fungerede rigtig fint 🙂
    – og det holder jo simpelthen fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.