Chanel Fracas

Helt tilfældigt faldt jeg over Chanel Fracas i min lokale Matas igår. Jeg var med min mor ude og lufte barnet og hun skulle have en læbepomade og så måtte jeg jo lige forbi Chanel standeren og minsandten om ikke den her stod og kaldte på mig 😀 Så hev lige et gavekort på 185 kr. op af pungen og fik den med hjem! Det var jo kærlighed ved første blik da jeg viste denne kollektion frem.. eller jeg skrev i hvert fald jeg nok måtte eje samtlige af dem.. Dog bliver det ved den her, økonomien er ikke lige til at smide penge efter flere lakker i den her omgang. Godt jeg har fødselsdag snart! 😉 Videre til lakken… Jeg har to lag på alle negle her fordi jeg ikke nænnede at tage et billede hvor den ikke dækkede helt. Så håber det går 😉 Men med det sagt, kan den sagtens dække ved et enkelt lag, hvis man rammer rigtig tykkelse i første hug! Lakken har et meget diskret shimmer i, som er meget svært at få frem på billeder, desværre! Men den er der, dog ikke ligeså meget som på pressebillederne! Har i kastet jeres kærlighed over denne her ligesom mig? 🙂

Chanel Fracas

4 comments

  1. Den ser rigtig flot ud på dine negle.
    Jeg valgt dog både Emprise og Accessoire istedet.

    Der kommer tilsyneladende mange nye lakker fra Chanel; og her har jeg særligt kig på Taboo, Provocation,Paparazzi og Azuré – uh, det bliver svært at begrænse mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.