GOSH blogger event

Igår var jeg inviteret til et event af GOSH/9pr, hvor vi fik en lille smagsprøve på forårets nyheder 🙂 De kommer bla. med et skin perfecting kit, en ny mascara samt en growth serum, 5 nye farver af deres Velvet Touch eye liner og en ny variant der hedder The Ultimate Eyeliner, som vil fås i 6 farver. Ikke mindst to nye farver til neglene; Greed og Girls on Film. De kan ses nederst i indlægget 🙂 Jeg skal nok prøve og få vist det hele lidt hen af vejen. Jeg starter nok bare med neglelakken ik, da jeg går ud fra det er mest interessant 😉

IMG_5652
Det hele pænt linet op da vi ankom til vores borde 😀 IMG_5655-001
En ikke navngivet person tester eyelinere….. 😛IMG_5657
Der testes på livet løs af nogen andre bloggere 🙂 IMG_5672
Pææææne Eva K 😀IMG_5668
Undertegnede 😛
GOSH Girls on Film Greed
De to nye farver, Greed og Girls on filmIMG_5677
To lag på hver 🙂

10 comments

 1. Ej men altså – sikke nogle lækre ting 😀
  De lakker der skal jeg vist lige have fundet.

  BTW – jeg skal om mindre end en uge en tur til både Tyskland og Polen. Kan du anbefale neglelak mærker jeg skal huske at kigge efter? (Andet end Essence) 🙂

  1. Inglot! uhm ja og essence, men ellers kig efter Chanel hvis du er på en båd med taxfree, der er de billigere end i butikkerne 😀

 2. Nice!
  Nogen nyheder mht. flydende eye liner? Jeg leder efter en flot grøn eller blå flydende eye liner, men gerne på pen (hvis du forstå, hvad jeg mener)…

  1. Umiddelbart ingen flydende, men synes dem som jeg så fra dem her var rigtig flotte! Jeg kan lige lave et indlæg med dem og så kan du vurdere det selv jo 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.