Nilens Jord – Sweet Peach + Glitter Rose

Som jeg skrev om for et par dage siden, så er Nilens Jord kommet med lidt nyheder 🙂 En meget lækker forårsfarve, som i den grad får ens humør til at tænke på de varmere dage og ikke mindst lysere aftener! Denne flotte korale farve dækker pænt ved første lag, men vil dog anbefale to for komplet dækning 🙂 Som i kan se på det nederste billede bliver den ekstra flot ved at smide et lag af den anden nyhed Glitter Rose ovenpå 🙂 Jeg har altså ikke taget billeder med den alene, da jeg synes den nok ser bedst ud som en toplak. Men hvis nogen ønsker det, kan jeg godt vise den med de forskellige lag, så råb højt i en kommentar 😉 Hvad synes i om denne kombination, ja og lakken alene også? Jeg er helt sikker på den finder vej tilbage på neglene hos mig op til flere gange i foråret 😀 Lakkerne er i butikkerne fra den her uge! 🙂

Nilens Jord Sweet Peach

Nilens Jord Glitter Rose

Vejl. priser på lakkerne 99,95 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. nr: 44958000.
anmeldelse

4 comments

  1. Er helt vild med den her Sweet peach-lak!! Og den bliver kun skønnere og mere festlig med glitter-overlakken! Ihh, altså <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.