rijaH.dk fylder 4 år i dag!

Så oprandt dagen hvor at min lille blog blev hele 4 år! Jeg har lidt af hvert til jer, men først og fremmest vil jeg bruge dette indlæg til at gøre lidt status over bloggen og ikke mindst lidt facts 😉 Jeg er desværre lidt usikker på hvor mange besøgende der har været i alt, fordi at min statcounter var disablet, da jeg var hos BD, så umiddelbart har jeg kun det tal som den siger nu, som er i skrivende stund 514797 unikke besøgende, men det er nok en lidt højere. Men rundt regnet så er der nok landet en godt 120000 af jer fantastiske læsere hvert år herinde og det er jeg jo super taknemlig for! Uden jer så ville det nok ikke være lige så sjovt at lave det her 🙂

Lidt tørre tal skal i da ikke snydes for, så her får i top 5 indlæg, altså de mest sete igennem de sidste 4 år 🙂

1. Det mest besøgte/sete indlæg igennem tiden, er hvor jeg viser en neglelak som er baseret på tegnefilmen Invader Zim, nemlig en GIR neglelak 😀 I alt er det set mere end 11169 gange!

2. Det næstmest sete er en af mine alltime yndlingsneglelakker, nemlig Partiquliere fra Chanel som er blevet besøgt 9474 gange. Jeg mener at jeg var så heldig at være en af de første til at få fat i den, i hvert fald i negleblog land og derfor affødte den en del hits 😉 Jeg har siden haft den på igen her, hvor jeg har taget et bedre billede 🙂

3. Denne er siden hvor alle mine neglelakker står.. eller det gjorde de. Jeg er holdt op med at opdatere selve siden, da det blev lidt for uoverskueligt og nok først er noget jeg får tid til igen når babyen er blevet voksen 😛 Men den er i hvert fald set mere end 4894 gange

4. På en pæn 4. plads finder vi indlægget hvor jeg sammenlignede Chanel’s Paradoxal med Barry M’s Dusky Mauve og dette var også den mest traffikerede dag, da søde Kia linkede til indlægget fra hendes blog. Hele 1846 unikke besøgende fik jeg den dag <3

5. Rosinen i pølseenden er et indlæg om… ja Paradise Hotel 2010.. Der er åbenbart hits i at skrive om så noget, selvom det kun var et link til YouTube 😛 3106 gange blev det indlæg set 😉

Ellers er resten af toppen pænt fordelt mellem Chanel neglelak nyheder og Depend indlæg. Særligt Guiden til Depend Gellack har været godt besøgt 🙂

Jeg forsøgte at starte en tradition, da jeg lavede et indlæg med hele år 2010’s lakker som var blevet vist på bloggen, men kan ikke finde et indlæg fra 2011… tænke tænke.. Nå ja.. jeg var jo gravid ved 2011’s udløb og derfor lå bloggen stille hen. Men jeg havde en intention om at lave den for 2012.. Det blev så heller ikke til noget! Ihhhh… Men for nyligt så lavede jeg et pænt, næsten, regnbue farvet billede med en del af de lakker der efterhånden har været på bloggen.. Så det må da også tælle som noget 😉

neglelakregnbue

Jeg faldt over indlægget fra bloggens første fødselsdag da jeg sad og lavede det her indlæg og det er da lidt sjovt at se hvor meget der er sket siden der 🙂 Se indlægget her. Nå ja og dengang var den jo på engelsk. Det har jeg jo svinget lidt imellem, men da jeg skiftede til Bloggers Delight så skiftede jeg også til kun at skrive på dansk, primært fordi jeg synes det var på tide ligesom at finde ud af hvem jeg ville henvende mig mest til… Ja og det er jo dig derude som læser med lige nu 🙂

Der blev forslået at jeg også gav en status på hvor mange lakker jeg har i dag i forhold til min blogs 1 års fødselsdag, men det skrev jeg jo selvfølgelig ikke i det indlæg.. doh! Så jeg har faktisk ikke rigtig nogen ide om det, men jeg har mange lakker… Alt for mange! Eller det kan man vidst ikke ha’! 😉 Det eneste jeg har at holde mig til er et gammelt regneark, som er redigeret sidste gang den 14 marts 2010, hvor der var 104 lakker på. Siden der har jeg lavet et nyt og der blev tilføjet en del, nu er det pt. på 578, men jeg ved jeg har mindst 100 som ikke er med i det ark. Dog er der også en del som er givet væk til veninder, så jeg tror at tallet 600+/- stykker passer meget godt. Men min lille ydmyge samling fra bloggens barndom, er altså vokset kraftigt 😉 Jeg har engang skrevet en top 10 over mine yndlings lakker og de var disse:

China Glaze – Adore
Chanel – Steel
Chanel – Nouvelle Vague
Chanel – Paradoxal
Chanel – Particulière
Essie – Punchy Pink
NfuOh – 065
Zoya – Adina
RBL – Scrangie
Nubar – Treasure


Listen er klart stadig gældende, dog er der nok kommet lidt flere på.. Det er svært at vælge… Det svarer vidst lidt til at bede en kattedame om at vælge mellem hendes katte 😛 Haha! Nå men nok snak fra min side. Jeg håber i vil være med til at fejre bloggen her de næste par dage, hvor jeg har lidt giveaways klar til jer 🙂 Ikke mindst så tusind tak fordi DU læser med! Jeg sætter virkelig pris på hver en af jer <3 Møs&Kram!

32 comments

 1. Tillykke til dig og bloggen!

  Jeg har også Chanels Particulière på min favoritliste, men ellers ser den faktisk ret anderledes ud. 🙂

  1. Tak skal du have 🙂

   Det er jo kun godt man har lidt forskelligt som yndlings.. Ellers ville det jo være ret så kedeligt hvis vi kunne lide det samme alle sammen 😀

 2. Stort tillykke med de 4 år rijah.dk 🙂 Det må være sjovt at kigge tilbage på så gamle indlæg og se hvor meget man har udviklet sig. Jeg er jo først kommet til her for et halvt års tid siden, men glæder mig til at fejre mange fødselsdage for bloggen fremover 🙂

 3. Kæmpe tillykke! Jeg elsker din blog, selvom jeg ikke kommenterer så tit. Læser den altid via Bloglovin’. 600+! Så har jeg jo næsten ingen! KUN 180 ca. Ha ha! Det var sjovt at læse hitlisten. Husk nu at fejre det. 🙂

  1. Tak Sanne 🙂 Det er også bare dejligt at du læser med 😀 Bedre end at du ikke gør det haha 🙂 JA det lidt vildt så mange der er nu! 😀

 4. Hip Hip HURRAH og <3 TILLYKKE med de 4 år… Selvfølgeig kan man godt se tal som værende lidt tørt stof, men synes nu du har gjort dem spændende i din status… Skøn er din ynglingslakliste – giver et godt hint til understøttelse af de mange skønne lakindlæg over tiden… Ønsker dig ikke mindst mange fantastiske lakår og blogår fremover… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.