Fødselsdags giveaway #1 Vind Sally Hansen produkter

Så starter vi første omgang af fødselsdagsfejringen 🙂 Hvis i ikke kan se Rafflecopter formularen, så husk at slå evt. adblock eller lign. i jeres browser fra 😀 Håber i vil være med! <3 Mht. til jeres bloglovin profil, så ska i ind og aktivere det under settings og angive et username før det kan ses 🙂
Sally Hansen Giveaway Præmien er venligst sponsoreret af Mildh Press 🙂
a Rafflecopter giveaway

65 comments

 1. Så har jeg forhåbentlig deltaget. Håber jeg har gjort det rigtigt 🙂

  Lækker præmie i hvert fald 🙂

 2. Tillykke med de 4 😉
  Jeg deltager næsten, jeg ved bare ikke helt, hvordan jeg finder “min profil” på Bloglovin’? 🙂

  1. Øverst i højre hjørne kan man trykke så man får en menu frem, der står view profile 🙂 Det er noget helt nyt, så kan godt være det skal aktiveres først, men det er i hvert fald der den er 🙂

    1. Så er det vidst fordi du ikke har aktiveret det endnu 😛 Det er helt nyt med at man kan se sin profil. Gå ind i settings og så skriv noget ud for feltet hvor man kan angive username, så tror jeg den kommer frem 🙂

 3. Yawsa, en kompliceret box-ting… Jeg kan altså umiddelbart heller ikke se, at jeg har en “min profil” på bloglovin…

  1. Men den gør livet lettere for mig når jeg skal trække en vinder 😛 Hvis du går op i højre hjørne hvor du har den lille menu så er der en der hedder view profile, så den skal du bare linke til 🙂

 4. Hej hej og TILLYKKE!!!! Og ja jeg vil gerne deltage….Hmmm jeg tro nok at jeg gør nu :o))

 5. Jeg tror jeg har gjort det rigtigt. Boksen kom frem og jeg følger både via bloglovin og face – Fik done og vingetegn efter skriv af navn og mail. Vil i hvert fald super gerne deltage i den fantastiske give away – En rigtig føz’dags-lækkerbisken – Negle og forårsguf. 🙂

 6. SÅ skulle der vist være styr på det 🙂 stort tillykke med de 4 år – det er jo vildt 🙂

 7. Så har jeg deltaget og skrevet mit profilnavn ved bloglovin, så blev det opdateret. 🙂

 8. Jeg tror nok at jeg deltager nu, men jeg er ikke sikker. Fed præmie alligevel! Jeg krydser fingre! 😉

 9. Super lækker præmie.
  Håber også jeg har gjort det korrekt i denne og den anden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.