Konfirmations negle – Ciaté Paint Pots

Jeg er blevet spurgt om jeg ikke vil komme med nogen forslag til de snarlige konfirmationer og selvfølgelig vil jeg da det 🙂 Her kommer i første omgang helt almindelige neglelakker der kunne være perfekte til den store dag og blå mandag. Jeg tænker at på selve dagen så er det nok bedst med pasteller ovre i den feminine genre da de fleste piger nok har en kjole på 🙂 Hvor blå mandag kan peppes lidt op med de lilla/blå/guld farver enten i glitter eller almindelig lak. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om at jeg ville hoppe på Hoopla på selve dagen og Talent scout mikset med lidt glitter hist og pist til den blå mandag. Alle glitter farverne, Candy Floss, Spinning Teacup, Ferris Wheel og Hoopla er i øvrigt nyheder fra Ciaté og kan findes i butikkerne fra April måned til 95 kr der forhandles i bla. Magasin og Sephora. Mon ikke det kan nås at få fat i nogen af dem her inden de store dage? 🙂 Bonus info: Det er 17 år siden jeg blev konfirmeret til maj! …. gisp! jeg er blevet gammel! Haha 😀 Klik på billederne for at se lakkerne lidt tættere på 🙂

Ciate konfirmationsnegle

Ciatekonfirmationsnegle2

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.