Konfirmations negle – Ciaté Caviar Manicure

En anden lidt mere interessant vej man kunne vælge til sine konfirmations negle, er de her flotte caviar manicurer. Der vil man helt sikkert skille sig ud! Der er lige kommet tre nye varianter af dem og den nye serie hedder Spring Sugar Caviar manicure, så der er lidt mere at vælge imellem. Dog er de limited edition og fås kun så længe butikkerne har dem på lager 🙂 Har I i øvrigt fået prøvet de her fede manicures endnu? Jeg har jo testet et par gange efterhånden og synes de bliver federe og federe for hver gang jeg får dem på neglene 😀 Det er altså lidt sejt hvad man efterhånden kan… og der kommer flere rigtig flotte nyheder inden længe fra Ciaté, så i kan altså godt glæde jer… det gør jeg i hvert fald! 😀
ciate caviar manicure news
De tre nye bokse med caviarmanicure er disse, Lemon Fizz, Tutti Frutti og Cotton Candy. Eftersom de er pasteller, så kan de helt sikkert bruges til konfirmationen uden nogen problemer 🙂 Hvis jeg skulle konfirmeres igen så ville jeg i hvert fald gerne have haft sådan en manicure at kunne vælge 😀 Favoritten her må være Cotton Candy. Den ser så indbydende og sød ud 😛 De fås også fra april måned hos Magasin og Magasin.dk, Sephora og på Glambox.dk. 160 kr. er vejl pris og er altså så længe lager haves.Ciatx_Caviar_Manicure_Spring_Lemon_fizz_box Ciatx_Caviar_Manicure_Spring_Tutti_Frutti Ciatx_Cotton_Candy_box

5 comments

  1. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re working with?

    I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you recommend a good web hosting provider at a honest price?

    Kudos, I appreciate it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.