Rimmel – Round and round the garden

Nå jeg kan altså ikke dy mig… I får lige en lak alligevel 😉 Lakken er en ny fra Rimmel’s 60 seconds serie og er en lækker støvet grøn farve. Meget forårsagtig hvis jeg skal sige det 🙂 Dækker ved to lag og nu ved jeg ikke hvordan holdbarheden er for jer, med Rimmels 60 seconds lakker, men for mig så er den altså rigtig god. Jeg var ude og trille kogte æg og kaste med rå æg igår, så i dag slapper vi bare af 😛 Men årh altså gid vi havde en have, så man endelig kunne nyde det gode vejr. ÆV! Håber I nyder det hvis i har muligheden! 🙂

Rimmel Round and round the gardenanmeldelse

3 comments

    1. Ej tøj og mint farve har jeg det altså heller ikke godt med. Den eneste trøje jeg ejede i den farve, fik min mor 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.