Forårs regnbue dotticure – Ciaté farver

Nu da foråret så småt er ved at lægge sin lune dyne over Danmark, så er jeg kommet i forårshumør og tænkte jeg forsøge en regnbue agtig dotticure 🙂 Jeg brugte de nye farver som er kommet fra Ciaté. Fra venstre mod højre er det: Spinning Teacup, Ferris Wheel, Loop the loop, Candy Floss og Hoopla. Det er også i den rækkefølge de er lagt eller dottet er det vel, på neglene 🙂 Basefarven er to lag af Barry M – Matt White. Det var en meget simpel manicure at lave, efter de to lag af basefarven, så lavede jeg prikker i forskellige størrelser med alle farverne. Har du ikke dottingtools, kan tandstikker, hårnåle og lign. bruges 🙂 Afsluttende lagde jeg et lag Seche Vite og derefter brugte jeg Sally Hansens Dry & Go Drops. De nye farver fra Ciaté kan man i øvrigt købe i butikker og webshops nu 🙂 Håber også I er ved at komme i forårshumør!
IMG_7050
regnbuedotsrainbowdots
Rainbowdotticure

Produkterne fra Ciaté er tilsendt til anmeldelse

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.