30 år!!

Så er det sgu min tur til at holde fødselsdag.. Eller jeg gjorde det jo så i lørdags, dog skal jeg fejre den lidt igen i morgen med familien og lidt venner. Så tænkte jeg ville lave et indlæg med lidt forskelligt fødselsdag relateret fra bla. i lørdags men også lidt af mine gaver ;D

Magnus kan ikke gå endnu, så det er bare pose for kameraet 😉 Hans bluse var specielt indkøbt fra HM så han kunne få en masse kram hele dagen og det fik han bestemt også 😀 Lille charmetrold <3

IMG_6836Jeg fik hele to kager til min fest… Den her var til gæsterne…..

IMG_6878

Og den her kæmpe 1 kg træstamme var til mig… 🙂 Kan afsløre jeg absolut ikke spiste den hele 😛IMG_6900

Bøllen han skulle jo også have noget mad 🙂 Så må mor jo på job ;DIMG_6920

Lidt fra instagram 🙂 Jeg endte med at tage neglestickers på fra sephora. De var ret fine, men allerede ved første negl da jeg tog dem på, var der en der knækkede midt over.. Not good enough 🙁 Min halskæde jeg havde købt i HM, ret fin! Bordpynten bestod af glowsticks, de var et stort hit! 😀 Min nye linse til kameraet og ikke mindst en fødselsdagsgave i form af chokolade! NOMNOM 🙂

instagram

9 Chanel lakker fra en masse skønne damer og en enkelt Dior jeg gav mig selv i sidste uge 😀

IMG_7099

En lækker pakke fra NoisePR med en masse neglegodt fra Oriflame 🙂IMG_7105

Nu er det jo først i dag jeg er blevet 30, så kan ikke rigtig sige endnu om det er hårdt…. men det kommer vel på et tidspunkt!? 😛 Tænker når man nærmer sig de 31 år at krisen rammer? 😉

12 comments

  1. Juhuu, stort tillykke med fødselsdagen søde 🙂 Ser ud til at have været en dejligt fest. Mmm, kaaaaage, haha 🙂 Hvor er han altså baren nuttet, din søn 🙂

  2. Tillykke med fødselsdagen og velkommen i 3’ernes gruppe 😉 Jeg rundede det sidste år 😉 Dine kager ser lækkert ud, især den til gæsterne 🙂

  3. Tillykke! Både med de 30 og med charmetrolden 🙂

    Jeg nærmer mig de 40 – synes det mærkes værre end at fylde 30…

  4. Atter tillykke med dagen 🙂 Det er ikke så hårdt at fylde 30, jeg er 32 og krisen har overhovedet ikke ramt mig endnu 🙂 Glæd dig til at prøve det der 3-trins nail buffer sæt fra Oriflame, det er fantastisk, neglene bliver superflotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.