Nivea – In-Shower body lotion

Bruger du body lotion? Jeg gør ikke… andet end når jeg lige synes jeg har lidt tid eller skal forkæle kroppen lidt ekstra. Det er præcis også hvad en undersøgelse har vist. 80% af alle kvinder bruger kropspleje produkter, men kun 30% bruger dagligt en fugtighedscreme på kroppen. De grunde der oftest bliver nævnt er mangel på tid og den klæbrige fornemmelse efter påførelsen. Den rammer også plet hos mig… 😛 Men det vil Nivea nu lave helt om på!

De har simpelthen opfundet en body lotion som man tager på i badet! Skide smart og ENDELIG vil jeg sige! Det eneste den mangler er at den også kan bruges som shower gel faktisk 😉 Jeg har prøvet begge varianter, body lotion og body milk, og startede ud med den blå. Jeg troede selv at min hud var lidt tør, men det har åbenbart ikke været tilfældet, fordi det er faktisk den til normal hud som jeg har bedst kunne mærke resultatet af. Begge kan man dog mærke ligeså snart man har haft brugt dem i badet da man får fornemmelsen af at huden har fået fugt 🙂

Det er meget simpelt at bruge:

 • Brug en badesæbe/showergel eller hvad du nu plejer at vaske kroppen i og skyl derefter huden.
 • Anvend NIVEA In-Shower produktet på din hud inde i badet – sluk gerne for vandet imens.
 • Skyl af.
 • Tør huden som normalt.

Vupti.. du er ready to go og huden har fået den kærlige behandling som den har brug for 🙂 Begge produkter er i handlen nu og koster 49,95 kr. vejl. pris. Jeg har blandt andet set den i min lokale Føtex, så den burde være til at finde 🙂

Nu kan jeg også ændre svaret på den første sætning til JA! Det er super lækkert at føle huden er sundere og blødere, blot ved at bruge et ekstra minuts tid i badet… Dejligt! 🙂

Kan som skrevet fås føtex og i matas og lign. steder 🙂

Nivea - In-Shower body lotion

Nivea – In-Shower body lotion

16 comments

 1. Det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve! For jeg er virkelig for doven til at tage body lotion på efter badet – så det bliver kun gjort til specielle lejligheder, hvilket er virkelig dumt, da min hud har ret meget brug for fugt. Det tager jo bare så lang tid, først at skulle smøre sig ind, og derefter vente på at det tørre. Jeg kan i hvert fald godt finde noget andet at bruge min tid på – så de er jo virkelig perfekte! 🙂

 2. De er på tilbud i Føtex til 25 kr i denne uge:-) bare et tip:-)
  Og jeg synes virkelig også den er god! Super smart.

 3. Den MÅ jeg købe idag!!! Jeg bruger sjældent lotion udelukkende pga den klistrede fornemmelse. Tak for at præsentere denne geniale opfindelse!! 🙂

  1. Det er fordi når den bliver skyllet af, så frigøres det som gør at det er en body lotion.. Meget teknisk, men trust me, det virker 😀

 4. Den skal da helt sikkert prøves! Super smart – jeg har nemlig slet heller ikke tålmodighed til almindelig bodylotion 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.