Danish Beauty Award 2013

I aften går det endnu en gang løs, med kåringen af det sidste års bedste beauty produkter. Jeg skal desværre ikke selv deltage, men jeg vil helt sikkert følge med på diverse sociale medier 🙂 Jeg ved at søde Johanne tager billeder på instagram fra makeup traileren, da hun er på job, så følg @josmakeupblog for lidt lækre backstage billeder 🙂 Hun afholder i øvrigt et rigtig lækkert event den 6 maj, hvor man for 250 kr. kan få en dejlig aften i selskab med Johanne selvfølgelig og få gode tips til både hår og makeup og ikke mindst en rigtig lækker goodiebag til en værdi af 1000 kr.!! Læs mere på Johannes blog 🙂 Jeg håber vi ses! 🙂

dbadommerpanel

Der er 22 kategorier, hvor af en af dem er en forbrugerpris og resten har dommerpanelet fundet frem til, her er bla. Anette og Sara iblandt.  De to kategorier som jeg synes er mest spændende, ja og nok mest relevante for mig/bloggen, er Årest Makeup produkt – Populær hvor at bla. Depend GelLack er nomineret. De andre nominerede i den her kategori, er bla. en mascara og en bb cream. Så jeg tvivler slet ik på at Depend hiver den i land 😉 Den anden kategori hvor jeg hepper på et produkt er Årets Innovation, hvor at Ciaté’s Caviar manicure er nomineret. De andre i kategorien er ansigts cremer så den tror jeg altså at Ciaté vinder! Så er der også den sidste kategori som os forbrugere har kunne være med til at afgøre, og det er forbrugerprisen. Her er de to mest interessante nominerede Ciaté Caviar manicure og Sephora’s neglelakdåsefjerner. Her håber jeg også at Ciaté vinder.. Men når det er forbruger bestemt, så er det jo aldrig helt til at vide hvem der løber med prisen 😛 Du kan se en liste over samtlige nominerede her. (PDF åbner i et nyt vindue). Har du nogen favoritter du hepper på eller skal du måske ligefrem deltage? 🙂

DependGelLack CiateCaviarManicure

3 comments

    1. Jeg har nu endelig fået prøvet et produkt fra PP og det må jeg give dig ret i! Det har reddet min arm fra næsten at falde af 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.